Tilbud om utflukter

På en reise med Hanseatic Inspiration vil du se fremmede kulturer, eksotiske dyr og unike utsikter. Europa 2 tilbyr et bredt utvalg av forskjellige utflukter. Siden skipet er tospråklig, tilbys minst én guidet tur på engelsk på hver destinasjon.

Hanseatic Inspirations ekspedisjonscruise til sjøs og på land

Fremmede kulturer, eksotiske dyr og unike utsikter – på en reise med Hansainspirasjon kan du oppleve alt dette. Sammen med ekspertene vil du se, oppleve og ikke minst forstå en lang rekke av verdens uforglemmelige underverker.

Zodiac-båtene

Zodiac oppblåsbare båter brukes til å stoppe der det ikke er noen faktiske havner.

Vill natur

På et ekspedisjonscruise kan du oppleve spennende dyreliv og fantastisk natur. Se Sør-Georgias kongepingviner, prøv å vandre gjennom Sør-Amerikas uberørte regnskoger og nyt en hvalsafari. Mulighetene er ubegrensede.

Fremmede kulturer

I regnskogen i Amazonas bor det en rekke urfolk som bor langt unna det moderne samfunnet. På ekspedisjonene kommer du på turer guidet av eksperter som forteller om lokalbefolkningens liv og kultur.

Camping i Antarktis

En av de beste måtene å oppleve verdens sjette kontinent på er å ha muligheten til å campe på land. Det er en helt uforglemmelig opplevelse og er kun mulig på utvalgte cruise.

Vannsport

Marinaen om bord tilbyr det meste av vannsport. Lån kajakk, SUP-brett eller snorkelutstyr når du føler for det.

Utvalget av utflukter i Europa 2

Skipet Europa 2 tilbyr et bredt utvalg av forskjellige utflukter. Siden skipet er tospråklig, tilbys minst én guidet tur på engelsk på hver destinasjon. Ekskursjonene på engelsk begynner med nummerserien 200. I suitene er det engelskspråklig stoff om alle tilgjengelige utflukter og kommende destinasjoner. Ligger havnen langt fra sentrum tilbys ofte gratis transport fra skipet.

Utvalget av utflukter inkluderer for eksempel:

  • Tradisjonelle guidede turer som presenterer de viktigste severdighetene på destinasjonen
  • Aktive utflukter som snorkling og firehjulstrekk
  • Fly-, helikopter- og båtutflukter
  • Utflukter guidet av eksperter hvor du blir kjent med reisemålets kultur, historie og arkitektur.
  • Sykkelturer på vanlige sykler eller terrengsykler.
  • Private utflukter arrangert av Travel concierge

MERK FØLGENDE! Utfluktene er ikke inkludert i prisen på cruiset!