CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Underholdning og aktiviteter

Underholdning og aktiviteter varierer fra skip til skip. På ekspedisjonscruise med Hanseatic Inspiration er det mest fokus på destinasjonene og utfluktene. Det tilbys også utflukter til destinasjonene på Europa 2-skipet, men det er også mye underholdning om bord på selve skipet.

Europa 2

Teateret

Det moderne teaterets enorme LED-skjermer strekker seg over to etasjer høye. Forestillingene som vises på skipet spenner fra livekonserter til akrobatikk og vaudeville-show. Teateret med 500 sitteplasser har plass til alle passasjerer samtidig.

Zanzibar

En av Tysklands mest kjente strandbarer har fått en lillesøster om bord på Europa 2, nemlig baren Zanzibar. I den stilig innredede loungebaren varierer underholdningen mellom levende musikk og DJ-musikk, og fra vinduet er det en fantastisk utsikt over havet. Slapp av med favorittcocktailen din og dans til musikken hele natten!

Klubb 2

Skipets eget band spiller blant annet soul og jazz. Ofte spiller også kjente artister. På scenen i Club 2 kan du også se standup-komikere samt kabaret- og vaudevilleforestillinger.

Belvedere

Belvedere i baugen av skipet er et bra sted å slappe av. Her er det et bibliotek samt et utvalg av te og spesialkaffe. Konserter og opplesninger arrangeres også i det elegant innredede rommet.

Collins

Collins er dekorert med høykvalitets treverk, imponerende kunst og komfortable lenestoler, og er en ginbar og et utmerket sted å smake på det bredeste utvalget av gin til sjøs. Baren arrangerer også ginsmaking.

Kokkekursene i Kokkeskolen

Kokkene fra restaurant Tarragon gjennomfører matlagingskurs mot ekstra kostnad i skipets velutstyrte treningskjøkken. Kursene gir deg sjansen til å lære å lage maten du liker på skipet, selv når du kommer hjem. Kursene passer både for nybegynnere og mer avanserte hobbykokker.

Kunst om bord på skipet

På det lille skipet er det en stor mengde kunst av verdensnavn fra kunstscenen, fra Gerhard Richter til Damien Hirst. Over 890 kunstverk gjør skipet til et flytende kunstgalleri. Det arrangeres også kunstutstillinger og foredrag om kunsthistorie på Europa 2.

Hanseatic inspiration

HanseAtrium

HanseAtrium, som er utstyrt med moderne teknologi, er et av skipets viktigste samlingssteder. I løpet av dagen arrangeres interessante foredrag av erfarne eksperter på ulike felt. Om kvelden forvandles rommet til en stemningsfull bar, hvor du kan slappe av etter en lang dag full av aktiviteter.

Ocean Academy

Ocean Academy, som fungerer som skipets vitenskapssenter, er utstyrt med en stor medievegg og interaktive plakater. Gjør deg kjent med de siste artiklene om blant annet marinbiologi, geologi, glasiologi, historie og kultur. I rommet finner du også en kikkert som lar deg utforske utsikten som flyter forbi enda nærmere.