Underholdning og aktiviteter

På Holland America Lines cruiseskip satses det på underholdning av høy kvalitet og allsidig tilbud av levende musikk.

Underholdning

I teaterprogrammet inngår det blant annet produksjoner i Las Vegas-stil, konserter, stand up-forestillinger og tryllekunstnere. En nyhet ombord på MS Koningsdam er den innovative World Stage-teater, her kombineres underholdning og musikk ved hjelp av LED-skjermer. På World Stage har de blant annet dokumentar filmer fra BBC Earth med toner fra orkesteret. Det er også et variert utvalg av livemusikk ombord. På Lincoln Center Stage* spilles klassisk musikk. På Billboard Onboard* spilles det hitlåter i form av pianomusik. B.B. King´s Blues Club bringer med seg Memphis til sjøs– det dyktige bluesbandet består av åtte musikere, som underholder publikum om kveldene på scenen i Queens Lounge*.

Ombord på skipet kan du også fordrive tiden i et stort antall barer og salonger. På Crow’s Nest kan du i tillegg til den fantastiske havutsikten, nyte gode cocktailer. På whisky baren Notes* finnes det over 130 forskjellige typer whisky å nyte. På Ocean Bar passer det bra å beundre havutsikten.

På alle rederiets skip er det også et casino. Filmer vises i teateret eller på dekk. På noen av skipene forgyldes filmkveldene med popcorn inkludert i prisen.

*Ikke tilgjengelig på alle cruiseskip.

Aktiviteter

På Holland America Lines cruiseskip tilbys det mange forskjellige aktiviteter. Gå på vinsmaking, delta på forelesninger eller lær hvordan du redigerer bilder på Digital Workshop. Les dagens avis på en av skipets kafeer eller bli kjent med det store utvalget på biblioteket. På skipene er det flere skattefrie butikker, som Merabella som selger smykker av høy kvalitet.

Til rederiets cruiseskip er det kjøpt inn kunst for 10-tals millioner kroner, og du kan nyte kunsten både på kunstgalleriet og når du spaserer rundtom på skipet. Holland America Line samarbeider også med Rijksmuseum i Amsterdam. Rijksmuseum at Sea presenterer nederlandske mesterverk til passasjerer på en kreativ og innovativ måte*.

På Culinary Arts Center arrangerte matlagingskurs og show. På MS Koningsdam fungerer Culinary Arts Center også som restaurant og det blir her brukt urter, som er dyrket ombord på skipet, i rettene. På vinbaren Blend får du muligheten til å smake, blande sammen og flaske en vin i din egen smak, av skipets egne viner.

*Ikke tilgjengelig på alle cruiseskip.