Velværetjenester

På Holland America Lines cruise, er det enkelt å slappe av. Tilbring en avslappende dag på spaet med din partneren eller utfordre deg selv til en spinning- klasse.

Spa

Greenhouse Spa & Salon tilbyr et allsidig utvalg av varierte avslapnings- og spabehandlinger. Ombord på skipet, kan du blant annet skjemme deg bort med en ansiktsbehandling eller manikyr, frisør besøk, massasje eller urte bad, du kan og nyte en par massasjer med partneren din. På spaet kan du slappe av og nyte de varme boblene i vannterapi-bassenget eller varmen i den tyrkiske badstuen*. Greenhouse Spa & Salon er ikke inkludert i cruiseprisen.

*Ikke tilgjengelig på alle cruiseskip.

Trening og sport

Det er muligheter til å trene på alle Holland America Lines cruiseskip. Ombord på skipene er det et treningsstudio, hvor du kan trene i ditt eget tempo og delta i en instruktør-ledet treningsgruppe, mot en ekstra kostnad. Ved siden av treningsstudioet finner du et rom med spinningsykler hvor spinningklasser organiseres. Du kan bade i basseng og boblebad på øvre dekk, og på noen av skipene kan du også spille volleyball og basketball på utendørsbaner.

*Ikke tilgjengelig på alle cruiseskip.