MS Leonora

Finn cruise

MS Leonora er et vakkert elvecruiseskip som ble bygget i 2008 med det amerikanske markedet i tankene. Dette vakkert designede skipet skiller seg ut med sin moderne innredning og samtidig varme atmosfære, som gir den perfekte rammen for uforglemmelige cruiseopplevelser.

Når du går om bord på MS Leonora, vil du umiddelbart føle den koselige og innbydende stemningen om bord. Skipet er nøye innredet for å skape en hjemmekoselig atmosfære, der gjestene føler seg velkomne og avslappede fra det øyeblikket de går om bord.

 

Det vennlige og hjelpsomme personalet er dedikert til å gi deg den beste opplevelsen mulig. De er alltid klare til å besvare spørsmålene dine, imøtekomme dine behov og sikre at du har alt du trenger for å nyte cruiseopplevelsen fullt ut. Du vil bli bortskjemt med deilige måltider som reflekterer både lokale smaker og internasjonale kulinariske tradisjoner.

I tillegg til det enestående mannskapet og det deilige kjøkkenet, byr MS Leonora også på spektakulær utsikt langs elvene og vannveiene den seiler på. Fra dekk kan du beundre de naturskjønne omgivelsene og de historiske severdighetene som passerer forbi, mens du slapper av i komforten om bord.

Et cruise om bord på MS Leonora er ikke bare en reise, det er en uforglemmelig opplevelse. Vi er stolte av å tilby våre gjester et unikt eventyr der komfort, gjestfrihet og kulinariske gleder går hånd i hånd. Vi ser frem til å ønske deg velkommen om bord på MS Leonora for å skape minner for livet.

Tjenester

  • Restaurant
  • Bar
  • Elektricitet 220 v
  • Bobblebad
  • Wifi
  • TV
  • Aircondition

Lugar

Standard lugar med fransk balkong

På «Upper deck» og «Middle deck» er det 56 lugarer med franske balkonger. Lugarene er ca. 16 m².

Standard lugar med vindu

Suite med fransk balkong

På øvre dekk – «Upper deck» – har vi skipets to suiter.  Dette er to luksuriøse suiter med fransk balkong, på ca. 24 m².

Galleri