MSC Yacht Club

Finn cruise

Fred og ro, samt luksus – helt privat

Yacht Club er et privat område om bord på MSC Cruises‘ skip, kun tilgjengelig for passasjerer som bor i Yacht Club-suiter. Suiterne ligger på skipets øverste dekk og er innredet som et lite luksusskip innenfor det store skipet. Tjenesten er personlig og av høy kvalitet, og atmosfæren er mer intim enn på resten av skipet. Avhengig av hvilket skip du velger, inkluderer Yacht Club-området en elegant Top Sail Lounge med panoramautsikt, en stilig restaurant og et bassengområde med jacuzzi og bar.

I tillegg til den utmerkede servicen og den intime atmosfæren i Yacht Club har gjester som bor i Yacht Club, tilgang til alle de andre tjenestene, restaurantene og aktivitetene som er tilgjengelige på resten av skipet.

Yacht Club-området er tilgjengelig på alle MSC Cruises’ nyere skip.

  • Luksuriøse suiter med madrasser som former seg etter kroppen, sengetøy av egyptisk bomull og et utvalg av puter
  • Dedikert prioritert innsjekking og utsjekking
  • Butler service døgnet rundt
  • Dedikert concierge 24 timer
  • Premium Extra drikkepakke, inkludert minibar i lugaren
  • Ubegrenset «Browse» internettpakke for to enheter
  • Tilgang til den private Top Sail Lounge
  • Tilgang til den private soldekk med svømmebasseng, boblebad og bar
  • En egen restaurant

Frokost, lunsj og middag blir servert i Yacht Clubs eksklusive à la carte-restaurant. Passasjerene kan fritt velge tidspunkt for måltidene innenfor restaurantens åpningstider. Det er også mulig å bestille måltider til sin private suite 24 timer i døgnet. Top Sail Lounge og soldekket har også en snacksbuffet tilgjengelig. Passasjerene har også muligheten til å spise i andre restauranter om bord.

Cruiseprisen inkluderer drikkevarer fra alle skipets restauranter og barer, samt fra minibaren i din suite.

Yacht Club-suiter

Hver Yacht Club-suite er en liten oase av luksus. Sengene i disse suitene har spesielle madrasser som er skreddersydd for kroppens komfort, og du kan velge din egen pute fra et utvalg. Sengetøy, badekåper og tøfler er laget av høykvalitets egyptisk bomull. Dobbelsenger kan også deles inn i to enkeltsenger etter forespørsel.

De luksuriøse badene har marmorgulv, dusj og/eller badekar, samt hårføner. Det er et utvalg av helseprodukter tilgjengelig. Alle Yacht Club-suiter har aircondition, safe, telefon og flatskjerm-TV med filmer og TV-programmer. Store vinduer eller balkonger gir utsikt over havet og det passerende landskapet. En butler er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Yacht Club inkluderer følgende suite-typer: Yacht Club Royal Suite, Yacht Club Deluxe Suite, Yacht Club Interior Suite og Yacht Club Executive & Family Suite. Suitene og spesifikasjonene kan variere fra skip til skip.

 

Royal Suite
Royal Suitene har en romslig stue og et soverom med dobbeltseng. Soverommet har en garderobe og et bad med dusj og badekar. Royal Suite er utstyrt med kjøleskap, kaffemaskin og en stor balkong med jacuzzi og spisebord. Suiten har et areal på omtrent 56 m².

Deluxe-suite
Deluxe-suiten, med en størrelse på 28 m², har en kombinert stue og soverom med dobbeltseng. Badet har enten badekar og/eller en romslig dusj. Suiten har også en garderobe og egen balkong.

Innvendig suite
Den innvendige suiten har en dobbeltseng, garderobe og bad med dusj. Suiten dekker et areal på 16 m².

Executive- og familiesuite
Denne suiten har panoramavinduer, dobbeltseng, romslig garderobe og badekar på badet.