CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Programmer for barn og unge

Som en familiebedrift ønsker MSC Cruises alle barn med på cruise og tilbyr derfor store barnerabatter til fylte 17 år. Hvert barn får et sikkerhetsarmbånd ved ombordstigning, slik at både barn og foreldre kan slappe av og føle seg trygge.

Mini Club & Junior Club

Klubbene for barn er delt inn i to aldersgrupper. Mini Club er for barn i alderen 3-6 år. Junior Club er for barn i alderen 7-11 år. Begge klubbene har et kunnskapsrikt og kompetent personale, som barna vil trives å være sammen med. I klubbene spiller man en rekke spill, sports aktivitet, danser og de lager forestillinger. Det organiseres også egne fester for barn (f.eks Pizza Party). MSC Cruises partner LEGO tilbyr et bredt utvalg av utstyr som barna kan leke med.

Restauranter

Restaurantene har barnestoler for de minste gjestene, og i lugaren kan man få en barneseng. Melkeflaskevarmere er tilgjengelig på alle skip og kan på forespørsel fåes i lugaren. I restaurantene er det barneretter og for litt eldre barna er det en omfattende barnemeny hvor barn kan velge sine egne favoritter. Bufférestauranten er åpen 20 timer i døgnet.

Young Club & Teens Club

De unge finner selskap i sin egen alder i Young Club (12-14 år) eller iTeens Club (15-17 år). For ungdommene finnes det, under hele cruise,t et bredt tilbud av aktiviteter som sportsturneringer, dansekonkurranser, spill og Wii-, Xbox- og PlayStation-turneringer.