Program for barn og unge

Norwegian Cruise Line er et utmerket alternativ for en barnefamilie. Det finnes ulike aktivitetsprogrammer for ulike aldre, fra volleyball til dekorasjon av cupcakes, sirkusskole og temafester. Norwegian Cruise Line tar godt vare på barnefamilier, også når det gjelder utvalget av lugarer.

En favoritt ting alle barn elsker er å bade, og det er noe som Norwegian Cruise Line har lagt stor vekt på. Mange av skipene har barnebasseng, og noen har også et badeland med vannrusjebane ombord.

Klubber for barn og unge

Ombord på skipet finnes det noe for alle aldersgrupper, tilpasset hver alder med passende underholdning, kreative programmer og aktiviteter. De ansatte som jobber i barneklubbene er kunnskapsrike og tar godt vare på de yngste gjestene.

Aldersgrupper på klubbene:

Splash Academy (3-12 år)

  • Turtles (3-5 år): maling, sirkusskole, utviklende aktiviteter, eventyrstunder og skattejakt
  • Seals (6-9 år): sirkusskole, filmer, spill, maling, sport og familieaktiviteter, skattejakt og videospill
  • Dolphins (10-12 år): maling og håndverk, sirkusskole, filmer, lagutfordringer, sport og videospill

Entourage (13-17 år)

  • Teens (13-14 år & 15-17 år): sirkusskole, filmer, kunst og musikk, teaterklubb, sport, lagutfordringer, temafester, bassengfester og videospill

Barn under to år kan komme med foreldrene sine et par timer hver dag for å leke, male og tilbringe tid med andre barn. Barnevakt er også tilgjengelig hos Norwegian Escape.