Underholdning og aktiviteter

Underholdning

På Norwegian Cruise Line blir det aldri kjedelig! Underholdningtilbudet er flott. Om kvelden er det alltid et Broadwayshow og musikaler i teateret, som Legally Blonde og Rock of Ages. Det er også levende musikk, sirkus, tryllekunstnere, stand-up komedie og dans. Det arrangeres ofte fester ombord hvor man kan kose seg og danse med andre gjestene.

Aktiviteter

Hvis det er et adrenalkick du leter etter, hvorfor ikke gå planken to meter utenfor skipet, høyt over havet! Det finnes taubane, klatrevegg, minigolf og strikktrampoline. Men det er mange flere aktiviteter enn det. Du kan spille basketball, volleyball, fotball eller løpe.

Shopping

Skipets merkevareprodukter av høy kvalitet, handler du tax-free. Det er finnes smykker, kosmetikk og produkter for strandlivet. Det finnes også kunst og suvenirer som du kan kjøpe med hjem. Det er daglige spesialtilbud som gjør shoppingen enda mer lukrativ.

Vannsport

Norwegian Cruise Line har flere svømmebassenger, boblebad og vannsklier. De nyere skipene har også badeland og heftige fleretasjes høye vannrutsjebaner. Barna har heller ikke blitt glemt. Det er mange muligheter for de mindre barna til å leke og plaske i vannet. Ombord er det også fredelige solterrasser for avslapping i fred og ro, kanskje med en god bok.