Le Bellot

Finn cruise

Joseph René Bellot gav sitt navn til ekspedisjonsyachten Le Bellot, som ble ferdig 2020. Den relativt lille yachten har plass til ca 180 passasjerer og 110 besetningsmedlemmer. Den lille størrelsen på yachten tillater stopp i havner hvor større cruiseskip ikke har tilgang.

 

Atmosfæren om bord

Ettersom Le Bellot er et relativt lite skip, er atmosfæren om bord intime. Om bord er det en elegant, men avslappet atmosfære. Kleskoden om bord er smart casual. For ekspedisjonscruise anbefales det å kle seg praktisk, og komfortable sko er et must. Til kapteinens gallamiddag forventes det at gjestene kler seg opp. Hovedspråket på skipet er fransk, men personalet snakker også engelsk.

 

Lugarer

Alle de lyse, delikate og moderne innredede lugarer har balkong. Lugarene har to separate senger, som kan settes sammen til en dobbeltseng. I tillegg til standard utstyret er lugarene utstyrt med TV, iPod-dockstation, skrivebord, klimaanlegg, minibar, safe, telefon, hårføner og bad med dusj. Størrelsen på lugarene varierer mellom de 19 m² store Deluxe-lugarene til de 45 m² store Grand Deluxe-suitene. Skipet har også en Owner’s-suite, hvor du på den 30 m² store balkongen kan slappe av i et privat boblebad.

 

Måltider

Som forventet er fransk innflytelse godt merkbart i de to restaurantene på om bord. Menyene planlegges i samarbeid med Michelin-kokken Alain Ducasses selskap, Ducasse Conseil. Fra yachtens hovedrestaurant på fjerde dekk har du fantastisk panoramautsikt. Restauranten er planlagt på en slik måte at alle gjester kan spise måltidene samtidig. En grillrestaurant som passer til mer avslappede måltider er tilgjengelig på dekk 3. Begge restaurantene serverer både frokost, lunsj og middag. Ingen bordreservasjoner kreves for hovedrestauranten, men grupper på 6-8 personer kan, om de ønsker det, bestille bord på forhånd. Om du ønsker å spise middag i grillrestauranten, bør du bestille bord på forhånd. Du kan også benytte deg av romservice 24 timer i døgnet, kostnadsfritt.

 

Velvære og aktiviteter

Til tross for sin lille størrelse, tilbyr Le Bellot mange typer aktiviteter. Skipets treningsstudio er åpent døgnet rundt. På motsatt side av treningsstudioet finner du Ponant Yacht Spa, hvor du kan nyte en rekke behandlinger, fra massasjer til ansiktsbehandlinger, mot en avgift. I forbindelse med spa-området finner du også en badstue og en skjønnhetssalong, som for eksempel tilbyr manikyr og frisørtjenester. På soldekket kan du slappe av i et oppvarmet basseng, og når været tillater det sole deg på solsengene. Vannsportsenteret Marina, kan benyttes når yachten ligger på anker, tilbyr utstyr til eksempel kanopadling, vannski, fiske og snorkling.

Yachten har flere lounge-områder, hvor reisende kan slappe av og tilbringe tid. Den innovative Blue Eye Lounge ligger på skipets nedre dekk, under vannlinjen, hvor du både kan se og høre livet under vann. Over vannlinjen kan du beundre utsikten fra Observatory Lounge på dekk seks.

På dekk tre er det et teater med 188 seter, utstyrt med en stor LED-vegg. I teateret kan du la deg underholde av musikk- og teaterforestillinger samt forelesninger. På LED-veggen viser også filmer.

Les mer om måltider, aktiviteter og service ombord! Les her!

Tekniske data

 • Byggeår 2020
 • Renovert
 • Bruttotonnasje 9 900 t
 • Lengde 130
 • Bredde 20
 • Dekk 7
 • Passasjerer 185
 • Personalet 110
 • Lugarer 90

Tjenester

 • Restauranter 2
 • Barer 3
 • Teater
 • Treningsstudio
 • Spa
 • Svømmebasseng 1
 • Program for barn
 • WiFi
 • 24t romservice
 • Lugar med tilkoblet dør
 • Nettspenning 110/220 v

Lugarer

Deluxe-balkonglugar

Lugarene har to separate senger, som kan flyttes sammen til en dobbeltseng ved behov. I tillegg til standardutstyr, er lugarene utstyrt med TV, iPod-dockstation, skrivebord, air condition, minibar, safe, telefon, hårføner og bad med dusj. Lugarene ligger på dekk tre og hver og en har sin egen balkong.

Lugar størrelse: 19 m²
Størrelse på balkong: 4 m²

Foto fra skipet Le Lapérouse.

Prestige-balkonglugar

Lugarene har to separate senger, som kan flyttes sammen til en dobbeltseng ved behov. I tillegg til standardutstyr, er lugarene utstyrt med TV, iPod-dockstation, skrivebord, air condition, minibar, safe, telefon, hårføner og bad med dusj. Lugarene ligger på dekk fire, fem og seks. Hver og en har sin egen balkong.

Lugar størrelse: 19 m²
Størrelse på balkong: 4 m²

Foto fra skipet Le Champlain.

Deluxe-suite

Suitene har to separate senger, som kan flyttes sammen til en dobbeltseng ved behov. I tillegg til standardutstyr, er suitene utstyrt med TV, iPod-dockstation, skrivebord, air condition, minibar, safe, telefon, hårføner og bad med dusj. Lugarene ligger på dekk tre, fire, fem og seks. Hver og en har sin egen balkong.

Størrelse på suiter: 28 m²
Størrelse på balkong: 6 m²

Foto fra skipet Le Lapérouse.

Prestige-suite

Prestige-suiten har to rom, begge med egen inngang. Suitene har to separate senger, som kan flyttes sammen til en dobbeltseng, ett rom har sovesofa. I tillegg til standardutstyret har suitene TV, iPod-dockstation, skrivebord, klimaanlegg, minibar, safe, telefon, hårføner og 2 bad med dusj. Suitene ligger på dekk fem og seks. Suitepassasjerene på dekk seks har sin egen butler til rådighet. Suitene har egen balkong.

Størrelse på suiter: 38 m²
Størrelse på balkong: 8 m²

Foto fra skipet L’Austral.

Privilege-suite

Suitene har to separate senger, som kan flyttes sammen til en dobbeltseng. I tillegg til standardutstyret har suitene TV, iPod-dockstation, skrivebord, klimaanlegg, minibar, safe, telefon, hårføner og bad med dusj. Suitene ligger på dekk fem og seks. Suitepassasjerene på dekk seks har sin egen butler til rådighet. Suitene har egen balkong.

Størrelse på suiter: 32 m²
Størrelse på balkong: 8 m²

Foto fra skipet Le Lapérouse.

Grand Deluxe-suite

Suitene har to separate senger, som kan flyttes sammen til en dobbeltseng. I tillegg til standardutstyret har suitene TV, iPod-dockstation, skrivebord, klimaanlegg, minibar, safe, telefon, hårføner og 2 bad med badekar. Suitene ligger på dekk fem og seks. Suitepassasjerene har sin egen butler til rådighet. Suitene har egen balkong.

Størrelse på suiter: 45 m²
Størrelse på balkong: 30 m²

Foto fra skipet Le Champlain.

Owner’s-suite

Skipets eneste Owner’s-suite ligger i akterenden på dekk fem eller seks. Suitene har to separate senger, som kan flyttes sammen til en dobbeltseng, og ett rom har sovesofa. I tillegg til standardutstyret har suitene to TV, iPod-dockstation, skrivebord, klimaanlegg, minibar, safe, telefon, hårføner, separat toalettog bad med dusj og badekar. Suitepassasjerene har sin egen butler til rådighet. Suitene har romslig balkong med boblebad.

Størrelse på suite: 45 m²
Størrelse på balkong: 30 m²

Foto fra skipet Le Lapérouse.

Galleri

Skipsklass

Ponant Explorers

Ponant Explorer-klassen inkluderer to splitter nye luksus-ekspedisjons-yachter. Skipene har selvfølgelig fått navnet etter franske oppdagelsesreisende. Skipene har plass til ca. 180 passasjerer og 110 besetningsmedlemmer.