Matopplevelser

Velg mellom tradisjonell bordsetning, serveres på et bestemt tidspunkt, eller den fleksible «Anytime Dining» hvor du kan velge den tiden som passer for deg. Du kan velg mellom skipets à la carte-restaurant, bufférestaurant og spesialrestauranter. Du kan også spise snacks eller mellommåltid i bassengområdet, eller bestille romservice (mot en ekstra avgift) når som helst på døgnet.

I den elegante spisesalen serverer mat av høyeste kvalitet. Den første bordsetting er kl 18 og den andre kl 20. For de som foretrekker å spise ved fast klokkeslett og med de samme gjester, passer den tradisjonelle bordsetningen best. Om du ønsker å bestemme spontant hvor og hvordan du ønsker å spise, så er «Anytime Dining» best egnet. Middag serveres i de ulike restaurantene mellom 17:30 og 22:00. Det er selvfølgelig mulig å forhåndsbestille bord i alle restauranter.

Drikke

Drikke (vann, te, iste og kaffe) er gratis og tilgjengelig hvor drikke serveres. Du kan også kjøpe drikkepakker slik at du kan nyte din favorittdrikke uten noen grenser.

À la carte

På Princess-skipene à la carte restaurant serverer hver kveld en fire-retters middag. Menyen tilbyr mange forskjellige valg: velsmakende forretter, supper, salater og ni forskjellige hovedretter. Desserter finnes også sukkerfrie, noe som passer for mange passasjerene. For helsebevisste er det mange vegetariske alternativer og også en egen Lotus Spa-meny.

I motsetning til på land, varieres utvalget daglig for både lunsj og middag. I tillegg til disse daglige endringene i menyen, finnes det også mangeårige favoritter både i hovedrettsmenyen og dessertmenyen.

Tema restauranter

Det er godt å ha variasjon, spesielt når det gjelder gourmetmat. Om bord på Princess Cruiseskip er det restauranter av høy kvalitet, fra Steak House til ulike temarestauranter eller så kaldt spesialrestauranter. Restaurantene er veldig populære, så vi anbefaler deg å bestille et bord på forhånd.

Samtlige spesialrestauranter tar et kuvert gebyr per person.

Casual dining

Princess Cruises skip har flere alternativer for Casual Dining. Det er ikke alltid man føler for et formelt måltid med flere retter og være oppkledd i finstasen. Da passer det bra å innta måltidet i en av de mer avslappede” casual dining”-restaurantene. Du kan for eksempel velge buffé, pizza eller hamburger. Mot en ekstra avgift.