Sanctuary – en avslappende opplevelse

«Serenity Stewards» – alltid til tjeneste!

Bassengområde Sanctuary har sine egne ansatte. Serenity Stewards er ansvarlig for å sikre at oppholdet ditt er så rolig og avslappende som mulig. De tar vare på ditt velvære med et kjølig håndkle eller med Evian vannstøvere til ansikt , og ved å servere sunn mat og drikke. Fra dem kan du leie en MP3-spiller lastet med spillelister med forskjellige temaer. Støyreduserende hodetelefoner sørger for at du rolig kan seile inn i musikkverdenen.

Al Fresco Massasje

Sanctuary har utendørs, små private hytter hvor gjestene kan benytte Lotus Spa massasje. Du kan velge mellom klassisk massasje, avslappet dyp massasje eller Lotus spa full kroppsmassasje, spesielt populært blant par. Massørene bruker spesielle massasjestoler ved massasje av ryggen, skuldrene og nakken. Hva kan vle være mer avslappende enn spa behandlinger i frodig vegitinasjon, mild vind fra havet og rolig musikk. Solsengene er luksuriøs myke, det er også større stoler for par. Hvorfor ikke ta del i en yogaøkt ved solnedgang som en perfekt slutt på en avslappet dag?

Forfriskende drinker og sunne snacks

Sanctuary har sine egne spesielle drikker, og meny med lettere snacks. I drikkemenyen finner du både smoothies, energidrikker, isteer og forfriskende juice. Menyen er lett og forfriskende, med er som fruktspyd og vårruller innpakket i salatblader. Personalet tar seg av ditt velvære, enten det er mat, drikke, musikk eller andre ting.