Allsidig tilbud av utflukter

Dypp tærne i det blå havet, kjenn Dubais sanddyner under føttene eller utforsk regnskogen på Jamaica. Eller hva sies om å svømme med delfiner i Cozumel eller være med på hvalsafari utenfor Alaska?

Bli med oss på en ekspedisjon

Vil du være del av mannskapet på St Maartens regatta, ride kamel på Dubais sandstrender, fly over Alaskas isbreer, eller slappe av på en privat sandstrand i Bahamas eller Haiti.

Grip sjansen

De guidede turene er den beste måten å utforske de mest spennende destinasjoner. Alt du behøver å gjøre er å bestemme hvilket eventyr du vil ta del i. I havnen venter reiselederen som tar hånd om dere på utflukten.
Du kan bare slappe av å nyte utflukten og eventyret, for rederiet ordner med alt det praktiske fra begynnelse til slutt.

Utflukter

Royal Caribbean har utflukter til nesten 300 destinasjoner rundt om i verden. På cruiset opplever dere en ny havn så si hver dag. Hver ny destinasjon har et bredt tilbud av utflukter, som ledes av profesjonelle reiseledere med stor lokal kunnskap.
Dere kan oppleve alt det beste på hver destinasjon og besøke severdigheter som ellers kanskje hadde forblitt usett. For å forsikre seg om at det er plass på den utflukten dere vil delta på, anbefales det å bestille utflukten senest 11 dager før avreise.
Om dere trenger mer informasjon angående utfluktene kan dere henvende dere til personalet ombord på skipet, der får dere all tenkelige informasjon.