Kulinarisk opplevelse

Opplev de norske fjordene med en deilig skalldyr buffe, en fantastisk fem retters middag blant de greske øyer. Bli med oss på en kulinarisk eventyr reise, som tilbyr retter for enhver smak.

Vann i munn ved hvert måltid

Uansett om du vil hente maten selv fra buffén, eller spise en 5-retters à la carte middag, så venter en kulinarisk opplevelse, selv for de mest kresne.

Hele verdens kjøkken

Hoved restauranten har et stort utvalg frokost, lunsj-og middagsretter. Restauranten er elegant og diskret innredet og servicen imøtekommende og vennlig. Du kan spise i bufférestauranten Windjammer Café, eller spise asiatisk mat i Jade Sushi, sund mat i Café Solarium eller ta en kaffe med bakverk på Café Promenade. Du har også gratis romservice.*

Mot et ekstra tillegg kan du velge en av de italienske restaurantene Portofino og Giovanni’s Table med ekte italiensk atmosfære, eller GrilleSM som er spesialiserte på kjøtt og skalldyr. På Izzumi serveres asiatisk mat fra varme natursteiner. Det finnes mat for alla smaker ombord.

Samle hele familien

Skulle hamburgere, pommes frites, eller softis smake? Da skal dere til Johnny Rockets og nyte den ekte amerikanske 50-talls atmosfæren. Eller vil du virkelig skjemme bort dine barn? Da kan du velge en av is kioskene Cupcake Cupboard eller Candy Shop, med utallige smaksvarianter. Skulle familien i midlertidig spres for alle vinder, for å ta del i ulike aktiviteter, så kan man lett samles for middag på My Family Time Dining1 der hvor hele familien blir tatt hensyn til. Barna serveres først, slik at de kan gå videre til sine egne aktiviteter. Foreldrene kan så nyte middagen i fred og ro og kanskje nippe til et glass årgangsvin.

Spis hva som helst, når som helst

My Time Dining1-konsept betyr at du selv velger hvilken tid du ønsker å nyte middagen. Dette gjør at man kan nyte av cruiset helt i eget tempo. Du kan nyte måltidet eller snacks i Windjammer Café, med smørbrødbord og flott utsikt. Har du mer appetitt så er det flere pizzeriaer å velge mellom. Om dere vil spise maten i fred og ro på lugaren, finnes det også romservice* hele døgnet.

* Kl 24:00-05.00 legges det til en nattavgift.

Restaurantene

Alle skip har et utvalg av restauranter og kaféer som kan tilfredsstille selv de mest kresne smaksløker. Menyene er basert på førsteklasses matlaging med de beste ingredienser. Restaurantenes utvalg inkluderer:

  • Førsteklasses à la carte restauranter – hovedrestaurant og flere spesialitetsrestauranter.
  • Mindre restauranter og bufférestauranter, utendørs og innendørs. Disse restaurantene tilbyr mat fra hele verden.
  • Pizzeria og små restauranter.
  • Kafeer og iskrem barer.
  • Romservice 24 timer i døgnet.
  • Snacks i kafeen hele natten.

Alle måltider ombord er inkludert i prisen.

Vær oppmerksom på at skipet også har spesielle restauranter som krever bordreservasjon. På disse restauranter blir det lagt til et gebyr ($ 5-45).