Gourmetopplevelser

Seabourn cruise er all-inclusive og om bord er det førsteklasses restauranter, hvor gourmet retter er fremstilt av de ferskeste råvarer. Restaurantene serverer også utmerkede viner sammen med måltidene. Skipene har også en rekke barer, hvor du kan bestille drikke uten kostnad.

Restaurantene har ikke fast bordsetning, noe som betyr at du kan spise når du ønsker. Du må kun reservere bord på enkelte spesialrestauranter.

 

Restauranter ombord:

 

The Restaurant

På hoved restauranten følger du «spis når du vil» prinsippet. Du kan spise frokost, lunsj og middag når du selv måtte ønske det. I hoved restauranten serveres det et variert utvalg av retter, og ingrediensene som brukes til matlaging er av høyeste kvalitet.

 

Restaurant 2

Restaurant 2 tilbyr smaksmenyer. I denne stemningsfulle restauranten er reservasjon nødvendig. Restaurant 2 finnes om bord på Seabourn Odyssey, Seabourn Quest og Seabourn Sojourn.

 

The Colonnade

Colonnade er et mer avslappet alternativ til skipets hoved restaurant. På The Colonnade kan du nyte en velsmakende frokost eller lunsj, i restaurantens innendørsområde eller ved et utendørs bord. Om dagen tilbys en lunsjbuffé og en à la carte-meny. Om kvelden serverer restauranten retter inspirert av lokale smaker og matkulturer.

 

Patio Grill

Restauranten serverer friske salater, gryteretter og grillede lekkerheter i et koselig miljø på skipets dekk.

 

Måltider i suite

For de som bor i suiter, er det gratis romservice tilgjengelig 24 timer i døgnet. En middag på egen balkong vil være en koselig forandring fra å spise på restaurantene. Du kan for eksempel bestille retter fra The Restaurant`s meny.

 

Seabourn Square

Nyt et stykke kake eller iskrem på Seabourn Square kafé. Her finnes du også bakverk og snacks. Kaféen har også meget god spesial kaffe.

 

New Sushi Restaurant

Sushirestauranten er et friskt alternativ til skipets andre restauranter. Restauranten er kun tilgjengelig på Seabourn Encore.

 

New Signature Restaurant

Restauranten serverer retter kreert av den verdensberømte kokken Thomas Keller. Gourmetrettene er laget av ingredienser av den høyest kvalitet. New Signature Restaurant er en unik matopplevelse til sjøs.