Matopplevelser

Utvalget i Silverseas restauranter varierer mellom de ulike cruiserederiene. På cruise i Asia vil du få servert måltider som er inspirert av det asiatiske kjøkken. På Amalfikysten derimot, får du smake på italienske delikatesser. Du kan nyte en hyggelig kveld i restauranten med ditt selskap eller be restauranten ordne plass til deg ved et større bord.

La Terrazza og Slow Food

Slow Food- fenomenet , kan du nyte smakfulle italienske retter i sakte tempo. Restaurantens retter tilberedes av ferske og lokale, økologiske ingredienser, som napolitansk bøffelmozzarella, ligurisk olivenolje, prosciutto fra Parma og parmesanost fra Emilia-Romagnala. Det er ingen faste måltidstider i restauranten, så du kan komme til frokost eller lunsj til det tidspunktet du ønsker. Det kreves bordreservasjon for kveldsmåltidet.

La Dame by Relais & Châteaux

Nyt en fantastisk middag på La Dame by Relais & Châteaux! På spesialitetsrestauranten serveres gourmetretter tilberedt av ferske og lokale råvarer mot en ekstra kostnad (60 USD per person). Menykortet endres avhengig av cruiseruten. Det kreves bordreservasjon for kveldsmåltidet.

The Restaurant

Glitrende krystaller, porselensfat, stemningsfulle lys og en fantastisk havutsikt. I skipets hovedrestaurant har de ikke spart på stemningen! Menyene, som består av spesialiteter laget av mesterkokkene på Relais & Châteaux, er varierte daglig. Det er ingen faste spisetider i restauranten, så du kan komme til frokost, lunsj og middag til det tidspunktet du ønsker.

The Grill

I restauranten The Grill, som finnes på skipsdekket, kan du bestille en sunn frokost eller pizza, som blant annet bakes på stedet. På kvelden forvandles restauranten til en interaktiv opplevelsesrestaurant. Varme panner er plassert på bordene, hvor gjestene kan lage sin egen mat. På restaurantens meny finner du blant annet fersk sjømat og kjøtt av høy kvalitet. Det er ingen faste måltidstider i restauranten, så du kan komme til frokost eller lunsj når du vil. Bordreservasjon er nødvendig på kvelden.

Romservice

Middag på egen balkong? Ja hvorfor ikke! Bestill deilige retter fra hovedrestaurantens meny til suiten din. Romservice tilbys hele døgnet. Romservice kan også levere retter til skipets salonger, hvor det er en bardisk.

Seishin (bare på Silver Spirit)

Spesialitetsrestauranten Seishin, hvor du kan spise mot en ekstra kostnad, har en intim atmosfære og serverer asiatisk fusjonsmat av høy kvalitet. Alle rettene, fra kubiff til hummer, tilberedes av ferske og autentiske råvarer. Du kan beundre dyktigheten til kokkene mens de tilbereder deilige retter rett foran øynene dine. Du må reservere bord i restauranten.

Ved lunsjtid kan du besøke restauranten uten ekstra kostnad for å spise fantastiske sushi- og sashimiretter.

Stars Supper Club (bare på Silver Spirit)

Nyt en gammeldags atmosfære i Stars Supper Clubs atmosfæriske restaurant. Bestill favorittcocktailene dine fra baren og prøv forskjellige smaksretter, mens du nyter den felles opptredenen til kabaretsangeren og pianisten. Bordreservasjon er nødvendig.