Velværetjenester

Silverseas spa er et avslappende sted å flykte til, vekk fra liv og støy fra skipet. Spaavdelingen har enorme panoramavinduer, flere behandlingsrom, innendørs og utendørs områder for avslapning og badestamp. På uteområdet er det en bar hvor du kan bestille smoothies, champagne eller cocktailer som skal serveres i jacuzzien.

Spaet tilbyr et bredt utvalg av ulike velværebehandlinger, fra kroppsinnpakninger til massasje med varme steiner og ansiktsbehandlinger. I den eksklusive spaavdelingen Thermal Suite er det oppvarmede solsenger, flere badstuer og dampbad. Silver Spirit kan tilby et tyrkisk bad til privat bruk for de som lengter etter å skjemme seg enda mer bort.

Skipets skjønnhetssalong tilbyr ulike typer skjønnhetsbehandlinger som manikyr og pedikyr. I frisørsalongen kan du friske opp håret og få det klippet og farget.

Start morgenen med en treningsøkt i cruiseskipets treningsstudio, som er utstyrt med frivekter, treningsmaskiner, tredemøller, crosstrenere og treningssykler. Du kan delta i de organiserte teamtreningsøktene, som yoga og pilates, uten ekstra kostnad. Treningssenteret tilbyr timer med personlig trener og andre spesialkurs mot et pristillegg.

På toktet arrangeres det også foredrag om helse og trening, hvor du kan lære alt fra akupunktur til en sunn livsstil.