Stemningen om bord

Et cruise med Star Clippers elegante seilskip er avslapning i stil om bord på et klassisk seilfartøy. Og hva er vel mer avslappende enn godt selskap, velsmakende mat og den fantastiske utsikten som du kan nyte når du ligger og slapper av på soldekket! Følelsen er som på en privat yacht; tjenesten er utsøkt og ingenting må planlegges på forhånd. På Star Clippers skip kan du bestemme ditt daglige program selv.

Måltider om bord
Morgenen starter med en kopp kaffe og et bredt utvalg av delikatesser til frokost. På Star Clippers skip serveres det mat nesten hele døgnet. Etter en solid frokost serveres en velsmakende lunsjbuffé i hovedrestauranten; på bordet finner du fersk sjømat, salater og grillede delikatesser. På noen av reisemålene kan lunsj serveres på stranden. Skipspersonalet kan organisere en grillkveld på et blunk.

På kveldene kan du nyte delikatesser laget av hovedrestaurantens kokk. Fantastiske nye smaksopplevelser oppstår fra nøye utvalgte råvarer. Du kan velge hvilket selskap du vil spise med. Du kan slå deg sammen med dine nye venner eller med skipspersonalet, eller nyte middag med ditt eget selskap. Kleskoden for middagene er smart casual.

Spisetider og steder
på 6.30–10.30 Kontinental frokost i Pianobaren
kl 8.00–10.00 Frokostbuffet i hovedrestauranten 12.00–14.00 Lunsjbuffet i hovedrestauranten 17.00–18.00 Snacks og snacks i Tropical eller Pianobaren. 19.30–22.00 À la carte middag i hovedrestauranten kl 23.30–24.30 Servering av middag

Underholdning og aktiviteter
Det er ingen Broadway-show på Star Clippers seilskip – og det spiller ingen rolle! Den rolige atmosfæren på skipene blir elektrifisert om kveldene når lokale musikere setter opp sine egne show i Tropical Bar. På dagtid arrangeres det felles aktiviteter om bord for de reisende. Du kan klatre opp til masteutkikksposten eller lære å knytte knuter. Hver dag holder kapteinen en kort, men informativ briefing på skipets dekk.

Bryllupsreiser
Star Clippers romantiske cruise er et veldig godt valg for deg som skal på bryllupsreise og ønsker å feire bryllupet i vakre omgivelser. Brudeparet blir overrasket den første dagen av cruiset med en liten gave og en flaske boble. Du kan få mer informasjon om bryllupsreisen i forbindelse med bestillingen. Bryllupsreisen må bestilles senest seks måneder etter bryllupet.