Spar opptil 2.000,- på sommercruise!

Finn cruise

MSC Cruises tilbyr nå rabatterte priser på sommercruise i Middelhavet 2024, Nordeuropa, Karibia og Nord-Amerika. Du kan spare opptil 3.000 kr. per person på utvalgte cruise. Rabatten trekkes automatisk fra alle prisene på vår nettside. Hvis cruiset er en del av kampanjen, vil du finne informasjon om dette i cruisets overskrift, for eksempel «MSC-pakke – Østlige Karibia 7 netter New York/New York – XMAS DEAL».

Ved bestilling har du også muligheten til å legge til Easy-drikkepakken til redusert pris, 230 kr. per dag per person (normalt 390-430 kr. per dag per person). Priskoden, som inkluderer den reduserte drikkepakken, vil bli oppgitt i cruisets overskrift i forbindelse med (XMAS DEAL WITH EASY DRINK) i vår online booking.

Middelhavet

Tilbudet gjelder utvalgte cruise med avreise fra følgende havner: Barcelona, Bari, Cannes, Civitavecchia (Roma), Genova, La Goulette, La Spezia, Livorno, Marghera (Venezia), Marseille, Messina, Napoli, Palermo, Palma de Mallorca, Pireus (Athen), Tarragona, Trieste, Valencia og Valletta.

Cruise i Vestlige Middelhavet

Cruise i Østlige Middelhav

Øvrige cruise i Middelhavet

Priseksempel

MSC Grandiosa – Det Vestlige Middelhavet, 7 netter

Pris fra 10.559 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 12.169 kr. pr. person

Seilrute: Barcelona – På havet – La Goulette – Palermo – Napoli – Livorno – Marseille – Barcelona

MSC Seaside – Det Vestlige Middelhav, 7 netter

Pris fra 10.559 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 12.169 kr. pr. person

Seilrute: Genova – Civitavecchia (Roma) – Palermo – På havet – Ibiza – Valencia – Marseille – Genova

MSC Armonia – Det østlige Middelhav, 7 netter

Pris fra 7.409 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 9.019 kr. pr. person

Seilrute: Venezia – På havet – Dubrovnik – Kotor – Korfu – Zakynthos – Bari – Venezia

Karibia og Nord-Amerika

Tilbudet gjelder utvalgte cruise med avreise fra følgende havner: Miami, New York og Port Canaveral.

Priseksempel

MSC Meraviglia – Den nordamerikanske østkyst, 7 netter

Pris fra 6.309 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 7.919 kr. pr. person

Seilrute: New York – På havet – Boston – Portland, Maine – Saint John – Halifax, Nova Scotia – På havet – New York

MSC Seascape – Det Østlige Caribien, 7 netter

Pris fra 7.459 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 9.069 kr. pr. person

Seilrute: Miami – På havet – Puerto Plata – San Juan – Charlotte Amalie, St. Thomas – På havet – På havet – Miami

Nordeuropa

Tilbudet gjelder utvalgte cruise med avgang fra følgende havner: Hamburg, Kiel, København, Le Havre, Rotterdam, Southampton, Warnemünde, Zeebrugge.

Priseksempel

MSC Preziosa – Nord-Atlanten, 10 netter

Pris fra 19.689 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 22.219 kr. pr. person

Seilrute: Hamburg – På havet – Invergordon, Skottland – På havet – Reykjavik – Reykjavik – Isafjördur – Akureyri – På havet – Kirkwall, Orkney Islands – På havet – Hamburg

MSC Poesia – Østersjøen og Baltikum 7 netter

Pris fra 9.369 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 10.979 kr. pr. person

Seilrute: København – Warnemuende – Rønne – Gdynia – Visby – Stockholm – På havet – København

Høydepunkter

 • Galleria

  Hjertet av skipet er Galleria-promenaden, som huser spesialrestauranter, barer og butikker. Over promenaden er det et kuppeltak laget av LED-skjermer, som viser fantastiske bildevisninger. I taket kan du beundre stjernehimmelen, soloppgangen, skyskrapere og renessansekunst – bildene endres i samsvar med forskjellige tider og i henhold til skipets program.

 • MSC Yacht Club

  MSC Yacht Club, plassert på det øvre dekket av skipet, representerer et lite luksuriøst skip inne i det store skipet. Skipets mest eksklusive suiter befinner seg i Yacht Club. Yacht Club er det optimale valget for de som søker luksus under cruiset, samtidig som de ønsker å nyte alle fasiliteter, aktiviteter og underholdning som det store skipet tilbyr. Innenfor Yacht Club finner du blant annet et privat loungeområde, restaurant og solterrasse.

 • Waterfront Boardwalk

  Promenadedekket Waterfront Boardwalk, som omgir hele skipet på Seaside-klassen, er et ideelt sted for en avslappende kveldstur ved solnedgangen. Den fantastiske utsikten kan også nytes fra de ulike restaurantene og barene langs Waterfront Boardwalk. Noen deler av dekket er laget av glass, slik at du kan se bølgene i havet under deg.

 • Stjernehimmelbasseng

  Meraviglia og Meraviglia Plus-klasseskipene har opptil 10 kvadratmeter dekksplass per passasjer – skipene har også noen av havets største bassengområder. Med elegant design, vakker belysning og en enorm skjerm, forblir bassengområdet attraktivt selv etter solnedgang – et ideelt sted å tilbringe varme sommerkvelder.

Tilleggsinformasjon

 • Lugar av høy standard
 • Mulighet for å spise hele døgnet
 • Iste, juice (frokost og buffet), kaffe og isvann
 • Svømmebasseng og boblebad
 • Stort treningssenter med havutsikt
 • Dyktige ansatte og aktiviteter tilpasset barn
 • Bredt utvalg av underholdning, f.eks. teater, standup-komedie og levende musikk
 • Stort utvalg av barer og lounger om bord
 • Serviceavgifter
 • Alle skatter og havneavgifter

Det er enkelt å bestille cruise hos oss. Du kan gjennomføre bestillingen via vår nettside eller kontakte kundeservicen vår via e-post, chat eller telefon. Reservasjonen er helt uforpliktende, da den først vil bli bekreftet etter at forhåndsbetalingen for cruiset er gjennomført.

Depositumet for et cruise med MSC Cruises er 20 % av reisens pris. Resten av betalingen må være hos CruiseAway senest 65 dager før avreisedato. Ved bestilling etter dette tidspunktet må hele beløpet betales samtidig med bestillingen.

CruiseAway er en del av det finske, privateide selskapet Travel Specialist Group. Vi er eksperter innen cruise og har et av de største utvalgene av cruise tilgjengelig på nettet i det nordiske markedet. Vi krever ikke servicegebyr for bestillinger av cruise, så du kan bestille hos CruiseAway til samme pris, og av og til til og med rimeligere, enn på de ulike rederienes egne nettsider.

Vi er lidenskapelige om cruise og har reist med de fleste rederiene. Når du bestiller ditt drømmecruise hos oss, kan du være trygg på at du er i gode hender.

CruiseAway sin prisgaranti sørger for at du får ditt cruise hos oss til den beste prisen på markedet. Hvis du har SAS Eurobonus eller Finnair Plus, kan du også tjene bonuspoeng på alle våre cruise!