CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Rabat for soloreisende hos Silversea

Finn cruise

Silversea er et 6-stjerners rederi som tilbyr alt-inkludert cruise av høy kvalitet. På Silverseas cruise er alt mulig. Har du lyst på frokost på din egen balkong? Vil du bestille en champagne fra baren? Kunne du tenke deg at minibaren din blir fylt opp med dine favorittdrikkevarer? Alt dette kan ordnes – og det beste er at alle tjenester er inkludert i prisen for cruiset! På Silverseas cruise er servicen alltid personlig. Din egen butler pakker ut kofferten din, om du ønsker det, bestiller bord i skipets spesialrestauranter og hjelper deg med å booke utflukter.

Silversea tilbyr nå gode rabatter på enkeltsuiter på utvalgte avganger i 2024-2025.
Tillegg 0-25% for en enkeltsuite (normalt 100%).

Det arrangeres en «Welcome Reception» for å gjøre det lettere å møte og sosialisere med andre solo-reisende, og på utvalgte reiser vil det være «Gentlemen Hosts» om bord for å ønske solo-gjester velkommen. Silverseas «All Inclusive»-priser omfatter en romslig suite med havutsikt, personlig butlerservice, gratis vin og brennevin, utsøkt mat, utflukter og driks.

Skip/Suiter:

– Silver Cloud: Opptil Midship Veranda-kategorien.
– Silver Wind, Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Spirit, Silver Muse, Silver Moon, Silver Origin, Silver Dawn: Opptil Deluxe Veranda-kategorien.
– Silver Explorer: Opptil Vista-kategorien.

**Merk**: Dette tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer. Tilbudet gjelder nye reservasjoner. Rabatten gjelder både Door-to-Door- og Port-to-Port-priser. Det er et begrenset antall tilgjengelige suiter til nedsatt pris.