Cruiseaway har stengt fredag den 8 desember 2023.

Få 200 € i om bord-kredit i Yacht Club Suiter!

Finn cruise

Opplev MSC Yacht Club med et helt spesielt tilbud! Når du bestiller, får du 200 € i bordkreditt per lugar på utvalgte 7-netters cruise med avreise frem til 30. april 2024.

Afgang/skip:
Utvalgte 7-netters cruise i Middelhavet, Nordeuropa, Karibien og fra Dubai.

Bestill online med bestillingskode: YACHT CLUB PROMO

MSC Yacht Club

MSC Yacht Club er en eksklusiv opplevelse om bord på MSC Cruises’ skip som tilbyr luksus, komfort og personvern for reisende. Det er som et skip innenfor et skip, designet for å gi gjestene en følelse av å være på et privat luksusresort midt på havet.

 

  1. Gjester som bestiller MSC Yacht Club bor i romslige suiter elegant innredet med luksuriøse fasiliteter og møbler. De fleste suitene har balkong med fantastisk havutsikt, og noen har til og med private boblebad.
  2. MSC Yacht Club-gjester nyter godt av concierge-service tilgjengelig 24/7. Personalet er der for å imøtekomme dine behov og ønsker, fra å hjelpe med reservasjoner til å arrangere skreddersydde opplevelser.
  3. MSC Yacht Club har sine egne private områder på skipet, inkludert en privat salong og restaurant hvor gjestene kan nyte måltider i en rolig og elegant atmosfære. Det er også en privat basseng- og solterrasse hvor du kan slappe av og nyte solen i fred og ro.
  4. Når du bestiller MSC Yacht Club, er det meste inkludert i prisen. Dette inkluderer premium drikkepakke, premium internett, egen restaurant og eget bassengområde. Du trenger ikke bekymre deg for ekstra kostnader, da nesten alt er inkludert.

 

5. MSC Yacht Club-gjester har prioritet ved ombordstigning og avstigning, slik at du kan unngå lange køer og komme raskt om bord i skipet og forlate det enkelt ved slutten av cruiset.

6. MSC Yacht Club-personalet er tilgjengelig for å hjelpe deg med å planlegge skreddersydde opplevelser på dine utflukter, og de kan ordne alt fra private turer til spesielle arrangementer for å gjøre reisen enda mer minneverdig.

Alt i alt er MSC Yacht Club en unik og eksklusiv måte å oppleve et cruise på, som gir deg muligheten til å nyte all komfort og luksus du kan ønske deg mens du utforsker spennende destinasjoner rundt om i verden.

15/9-15/12 2023