CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Love Boat Sale: Inntil 40% rabatt

Finn cruise

Princess Cruises seiler til flere destinasjoner enn noen annen rederi. Det er blant annet muligheter for cruise i Middelhavet og Karibien, til Alaska og Australia, samt gjennom Panamakanalen. Skipene er kjent fra TV-serien Love Boat og tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter om bord, samtidig som atmosfæren er like intim og personlig som på et mindre skip. Du kan se en film under stjernene, slappe av i spaet, trene på golfbanen og delta på fester på dekk.

Oppgrader cruiset ditt med Premium drikkepakke, wifi og forhåndsbetalte servicegebyrer og mye mer fra 600 kr per person per dag. Velg prisalternativ: Princess Plus eller Princess Premier via vår online booking. Les mer om Princess Plus og Premier her >>

Inntil 40% rabatt

Hvis du har ventet på det perfekte tidspunktet å dra på cruise med Princess Cruises, er det nå du bør slå til. Med besparelser på opptil 40% på utvalgte cruise kan du begi deg ut på et spontant eventyr.

Få opptil 40% rabatt på et bredt utvalg av cruise med Princess Cruises, inkludert i Karibien, Middelhavet, Sør-Amerika og Alaska!

Kampanjen kan kombineres med oppgradering til Princess Plus eller Princess Premier.

Rabatten kan kombineres med Princess Plus eller Princess Premier. Kun gyldig for nye reservasjoner. Gjelder utvalgte cruise.

2/7-30/9 2024