Love Boat Sale hos Princess Cruises

Finn cruise

Princess Cruises’ cruise-skip seiler til flere destinasjoner enn noen annen rederi. Du kan blant annet oppleve cruise i Middelhavet og Karibia, til Alaska og Australia og gjennom Panamakanalen.

Princess Cruises tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter om bord, samtidig som atmosfæren er like intim og personlig som på et mindre skip. Du kan se en film under stjernene, slappe av på spaet, forbedre golfsvinget ditt i golfsimulatoren og delta på fester på dekket.

Oppgrader cruiset ditt med Premium drikkepakke, wifi, forhåndsbetalte serviceavgifter og mye mer fra 420 kr. per person per dag. Velg prisalternativet: Princess Plus + beverage package + wifi package + gratuities i vår online booking.

Hvis du har ventet på det perfekte tidspunkt for å reise på cruise med Princess Cruises, er det nå du bør slå til. Med besparelser på opptil 40% på utvalgte cruise kan du begi deg ut på et spontant eventyr.

Opptil 40% rabatt på et stort utvalg av cruise med Princess Cruises, inkludert i Karibien, Middelhavet, Sør-Amerika og Alaska!

Kampanjen kan kombineres med oppgradering til Princess Plus.

1/1-29/2 2024