Opptil 15.000 kr i rabatt per person hos Silversea

Finn cruise

Silversea er et 6-stjerners rederi som tilbyr all-inclusive cruise av høy kvalitet. På Silverseas cruise er alt mulig. Vil du ha frokost på din egen balkong? Vil du bestille champagne fra baren? Har du lyst til at minibaren din blir fylt med dine favorittdrikker? Alt dette kan oppfylles – og det beste er at alle tjenester er inkludert i prisen for cruiset!

På Silverseas cruise er servicen alltid personlig. Din personlige butler pakker ut reisevesken din hvis du ønsker det, reserverer bord på skipets spesialrestauranter og hjelper deg med å bestille utflukter.

Opptil 15.000 kr per person i rabatt på utvalgte cruises med Silversea med avreise i 2024-2026.

Det er tusenvis av grunner til å seile med Silversea, men fra nå og frem til slutten av februar tror vi at du vil sette pris på å få opptil 15.000 kr i rabatt per person! Opplev Afrika, Antarktis, Asia eller Europa på første klasse.

Velg mellom vakre havner i Middelhavet, spennende destinasjoner i Nordeuropa eller underverk fra UNESCOs verdensarvliste i Afrika, Det indiske hav eller de enorme polarområdene i Antarktis. Silverseas moderne flåte besøker 6 forskjellige kontinenter og et bredt spekter av eksotiske destinasjoner.

Se nedenfor en komplett liste over 750 cruises som er inkludert i dette eksklusive tilbudet.

Port-til-port inkluderer ikke fly, hotell og transfer. Se alle avganger her.
Door-to-door inkluderer alle overføringer, eventuelt hotell, samt fly på økonomiklasse.
Se alle avganger her.

27/12-29/2 2024