Ekstra lommepenger inkludert

Finn cruise

Tidløst elegant, har Holland America Line transportert mennesker over havene i 150 år. I dag er rederiet amerikansk-eid, men ombord på cruise skipene holdes den nederlandske arven fortsatt høyt. Den europeiske stemningen kan merkes i innredningen og kunstsamlingene om bord på cruise skipene til Holland America Line. Cruise med Holland America Line er kjent for sine unike havnedestinasjoner, utmerket mat og fredelige atmosfære.

Fordeler på utvalgte cruise

De to første passasjerene i lugaren får nå opptil $150 i ekstra lommepenger per passasjer på utvalgte cruise med Holland America Line. Mengden av lommepenger avhenger av valgt lugarkategori og varighet på cruiset som følger:

 

Cruise på 4–13 netter
  • Innvendige- og utvendige lugar: $25 per person
  • Balkonglugar: $50 per person
  • Suiter: $75 per person

Cruise på minst 14 netter

  • Innvendige- og utvendige lugar: $50 per person
  • Balkonglugar: $100 per person
  • Suiter: $150 per person

I tillegg, på enkelte kampanjeavganger (se kampanjeliste), vil tredje og fjerde passasjer i lugaren som bruker ekstra senger, kun betale skatter og havneavgifter for cruiset sitt. Tilbudene gjelder utvalgte cruise med avgang fra 5.4.2024 til 31.5.2025. Fordelene gjelder både for priser som inkluderer Have It All-pakken og kun cruisepriser.

Lommepenger også på Alaskan Cruisetour-pakker

Lommepengekampanjen gjelder også for utvalgte Alaskan Cruisetour-pakker med avgang fra 12.5. til 12.9.2024. De to første passasjerene i lugaren vil få opptil $150 i lommepenger per person avhengig av cruisets varighet og valgt lugarkategori. Vennligst merk at rabatten for tredje og fjerde passasjer ikke gjelder for Cruisetour-pakker.

MERK! Prisene for Cruisetour-cruise-pakkene våre er ikke tilgjengelige på nett, kontakt vår kundeservice for prisene. 

Tilbudet gjelder nye bestillinger gjort fra og med 20.3.2024. De to første passasjerene i lugaren vil få opptil $300 i lommepenger per lugarkategori. Lommepenger kan ikke brukes i skipets kasino. Rabatten for tredje og fjerde passasjer gjelder ikke for alle kampanjeavganger (se kampanjeliste). Rimelige lugarkategorier er tilgjengelige i begrenset antall. Kampanjen gjelder både for priser som inkluderer Have It All-fordelene og kun cruisepriser. Lommepengekampanjen kan kombineres med TOP10- og Flash Sale-rabatter. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer.

20/3-31/5 2024