Sommerrabatt hos Silversea – spar opptil 4.000 € per lugar

Finn cruise

Silversea er et 6-stjerners rederi som tilbyr all-inclusive cruise av høy kvalitet. På Silverseas cruise er alt mulig. Vil du ha frokost på din egen balkong? Vil du bestille champagne fra baren? Har du lyst til at minibaren din blir fylt med dine favorittdrikker? Alt dette kan oppfylles – og det beste er at alle tjenester er inkludert i prisen for cruiset!

På Silverseas cruise er servicen alltid personlig. Din personlige butler pakker ut reisevesken din hvis du ønsker det, reserverer bord på skipets spesialrestauranter og hjelper deg med å bestille utflukter.

Opptil 4.000 € i rabatt per lugar på utvalgte cruises med Silversea med avreise i 2024-2026.

Det er tusenvis av grunner til å seile med Silversea, men fra nå og frem til slutten av februar tror vi at du vil sette pris på å få opptil 20% i rabatt! Opplev Afrika, Antarktis, Asia eller Europa på første klasse.

Velg mellom vakre havner i Middelhavet, spennende destinasjoner i Nordeuropa eller underverk fra UNESCOs verdensarvliste i Afrika, Det indiske hav eller de enorme polarområdene i Antarktis. Silverseas moderne flåte besøker 6 forskjellige kontinenter og et bredt spekter av eksotiske destinasjoner.

Port-til-port inkluderer ikke fly, hotell og transfer.
Door-to-door inkluderer alle overføringer, eventuelt hotell, samt fly på økonomiklasse.

Rabatten er trukket fra alle priser på nettsiden. 

Tilbudet gjelder for nye bestillinger. Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer, med mindre annet er angitt. Vi forbeholder oss retten til å foreta endringer.

1/6-31/7 2024