Hapag-Lloyd Cruises

Finn cruise

Det tyske rederiet Hapag-Lloyd tilbyr luksuscruise av høy klasse over hele verden. Deres små eksklusive skip kan nå havner der det ikke er plass til de større skipene. Europa 2 har blitt kåret til verdens beste cruiseskip av Berlitz Guide, og Hapag Lloyds skip er utvilsomt de beste ekspedisjonsskipene i verden. Rederiets program er omfattende, og få rederier tilbyr så varierte og spennende ruter.

Har du lyst til å dra på cruise? Vennligst skriv inn dine kontaktopplysninger og ønsker, så vil vi kontakte deg med et skreddersydd forslag. Send forespørsel!

Om Hapag-Lloyd Cruises

Cruise med Hapag-Lloyd Cruises

Galleri

Øvrig informasjon

 • Reisevilkår

  Disse spesielle betingelsene gjelder for cruisereiser med Hapag-Lloyd Cruises meglet av CruiseAway.

  Les mer: Reisevilkår
 • Alt dette er inkludert i prisen

  Inkludert i prisen på et cruise med Hapag-Lloyd Cruises er alle måltider om bord, allsidig underholdningsprogram, opphold i elegante lugarer og mye mer.

  Les mer: Alt dette er inkludert i prisen
 • Matopplevelser

  Maten om bord på Hapag-Lloyd Cruises kan måle seg med de beste restaurantene i landet. Det er 3-7 restauranter om bord og de er alle inkludert i prisen på cruiset.

  Les mer: Matopplevelser
 • Sport og velvære

  Gjør noe fint for deg selv mens du er på cruiset. Hapag-Lloyds skip tilbyr mange muligheter for trening, sport og avslapning.

  Les mer: Sport og velvære
 • Tilbud om utflukter

  På en reise med Hanseatic Inspiration vil du se fremmede kulturer, eksotiske dyr og unike utsikter. Europa 2 tilbyr et bredt utvalg av forskjellige utflukter. Siden skipet er tospråklig, tilbys minst én guidet tur på engelsk på hver destinasjon.

  Les mer: Tilbud om utflukter
 • Underholdning og aktiviteter

  Underholdning og aktiviteter varierer fra skip til skip. På ekspedisjonscruise med Hanseatic Inspiration er det mest fokus på destinasjonene og utfluktene. Det tilbys også utflukter til destinasjonene på Europa 2-skipet, men det er også mye underholdning om bord på selve skipet.

  Les mer: Underholdning og aktiviteter

Skip

 • Tonnasje: 42 830
 • Tonnasje: 15 650