CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

Blomstercruise i den nederlandske våren

Destinasjoner

Zaandam-Wijk bij Duurstede-Arnhem-Nijmegen-Amsterdam

En blomstercruise på elver og kanaler i april måned kan knapt bli vakrere. Opplev dette fargerike og duftende festfyrverkeriet på reisen din rundt i Nederland. Turen starter i Zaandam, litt nord for Amsterdam. Amsterdam, en av de mest pittoreske byene i Europa, er et av høydepunktene på turen, sammen med et besøk i Keukenhof blomsterpark.

• Skandinaviske gjester om bord
• Kjør-selv-tilbud
• 6 dagers elvecruise på MS Leonora
• Verdens største blomsterpark – Keukenhof

Les mere om MS Leonora her.

Dato: 2024: 9/4, 14/4, 19/4, 24/4, 29/4

Pris fra 7995 kr per person

Send en forespørsel på cruise

Seilrute

 • Dag 1 Zaandam

  Om bord på M/S Leonora vil du etter ankomst bli ønsket velkommen av skipets Cruise Manager i Lounge, hvor sikkerhetsprosedyrer og praktisk informasjon om bord vil bli gjennomgått.

 • Dag 2 Zaandam – Wijk bij Durstede

  På denne tiden av året ser mange regioner nord-vest i Nederland ut som et knallfarget lappeteppe. Det er de store tulipanmarkene som står i full blomst, spesielt i de lavtliggende flate områdene vest og nordvest for Amsterdam. Her er sandjorda perfekt for dyrking av tulipanløk, som derfor dyrkes med stil.
  Før middag blir det velkomstmøte og presentasjon av skipets mannskap, her vil det bli servert velkomstdrink og kanapeer i Loungebaren.

 • Dag 3 Wijk bij durstede – Arnhem

  Her er det mulighet for å besøke et av de absolutte høydepunktene, blomsterparken Keukenhof – også kjent som Europas hage. Keukenhof ligger i nærheten av byen Lisse, og har i mer enn 50 år vært kjent som verdens største blomsterpark. Ifølge parkens egne uttalelser inneholder parken rundt 7.000.000 blomsterløk, som hvert år plantes av Hollands største tulipanprodusenter.
  Kontakt vores Cruise Manager om bord for informasjon om utflukt til Keukenhof. 

 • Dag 4 Arnhem – Nijmegen

  I forstaden Oosterbeek ligger et av verdens mest imponerende museer – The Airborne Museum. Museet forteller historien om «Slaget ved Arnhem» og «Operasjon Market Garden».
  Operasjon Market Garden var et forsøk fra de allierte styrkene på å lage et brohode over Rhinen og rydde veien til Berlin for de allierte styrkene.
  Planen, utarbeidet av den britiske feltmarskalken Montgomery, ble kalt «Operation Market Garden» og ba om at mer enn 10 000 britiske og polske fallskjermjegere skulle lande bak fiendens linjer i feltene nær byen Oosterbeek, vest for Arnhem. Men helt fra starten av operasjonen gikk alt galt – de allierte styrkene ankom aldri – og mer enn 2000 fallskjermjegere ble drept og rundt 5000 ble såret. Vinteren 1944-45 opplevde nederlenderne en katastrofal krigsvinter, hvor tusenvis av nederlendere døde av sult og kulde. Arnhem ble frigjort 8. april 1945.
  «Hartenstein»-bygningen fungerte som hovedkvarter for den britiske 1st Airborne Division. På museet finner du en stor og mangfoldig samling av originale våpen, originale uniformer og utstyr fra slaget. De mange bildene og filmene fra slaget er med på å skape et realistisk bilde, som ytterligere underbygges av intervjuer med allierte soldater. Videre har museet vunnet priser for sin utstilling som har gjenskapt landskapet mellom Arnhem og Oosterbeek.

  Kontakt vores Cruise Manager om bord for informasjon om utflukt til The Airborne Museum.

  Senere på dagen er det avgang fra Arnhem mot Nijmegen. Vi ankommer først på kvelden, i god tid før Captain’s Cocktail Party etterfulgt av Captain’s Galla Dinner.

 • Dag 5 Nijmegen – Amsterdam

  Skipet har avgang fra Nijmegen kl 05.00 med kurs mot Amsterdam, hvor vi ankommer kl 12:00.
  Etter en tidlig lunsj er det en mulighet til å besøke den vakre hovedstaden i Nederland, Amsterdam. Amsterdam er kjent for sine mange kanaler, så hvorfor ikke oppleve byen fra vannsiden på et vakkert kanalcruise.

 • Dag 6 Amsterdam

  Et uforglemmelig elvecruise har nådd slutten, og etter frokost er det på tide å si farvel til M/S Leonora og hennes mannskap.

Lugar

Standard lugar med fransk balkong

På «Upper deck» og «Middle deck» er det 56 lugarer med franske balkonger. Lugarene er ca. 16 m².

Standard lugar med vindu

Suite med fransk balkong

På øvre dekk – «Upper deck» – har vi skipets to suiter.  Dette er to luksuriøse suiter med fransk balkong, på ca. 24 m².

Priser

Pris per person i dobbeltlugar
7 netterNederste dekkMellomdekkØverste dekkØverste dekk suite
Alle avgange799585701029512040
Tillegg for sololugar43704370437012040

Prisen inkluderer:

 • 6 dager/ 5 netter på skipet MS Leonora
 • Alle måltider
 • Kaffe, te og vann. Juice til frokost.
 • Underholdning om bord
 • Alle lugarer er utvendig med vindu, bad/toalett, hårføner og klimaanlegg
 • Alle havne- og passasjeravgifter

Prisen inkluderer ikke:

 • Det meste av drikke om bord
 • Utflukter
 • Transport til og fra skipet
 • Tips til mannskapet (ca. 8 euro per person per dag)

Tilleggsinformasjon

Mulige tilleggskjøp

Drikkepakker:

2 forskjellige drikkepakker tilbys om bord på MS Leonora.
Begge pakkene kan også kjøpes om bord, til samme priser som skrevet under.

Drikkepakke 1:
Inneholder 2 x glass til hver middag, lunsj og middag.
Husets vin, øl, div. vann.
205 kr pr person pr natt

Drikkepakke 2:
Inkluderer drikke ad libitum i perioden
11:00 – 23:00
Husets vin – øl – Div. vann
295 kr pr person pr natt

Kjør selv til Zaandam

Hvis du kjører til skipet selv, anbefaler vi parkeringshuset på adressen:
Zilverpadsteeg, 1506 SB Zaandam, Nederland
Nøyaktig plassering av skipet kan variere noe avhengig av trafikk, men er ca. 10 minutter taxitur fra parkeringsplassen. Derfor må du ringe cruiseansvarlig noen timer før ankomst.