Silver Nova

Finn cruise

Silver Novas imponerende arkitektur streber etter å ta hensyn til og respektere de følsomme økosystemene på stedene skipet besøker, og minimere sitt miljøavtrykk. Skipet er det første hybrid-luksusskipet som ikke produserer utslipp når det er i havn. Selv om miljøvennlighet er viktig om bord på skipet, glemmer Silver Nova ikke den karakteristiske luksusen for rederiet. Silver Nova er hittil det største skipet fra Silversea, og det er plass til over 700 passasjerer på reise med overnatting i dets innovative suiter.

Les mer om måltider, aktiviteter og service ombord! Les her!

Tekniske data

  • Byggeår 2023
  • Renovert
  • Bruttotonnasje 54 700 t
  • Lengde 245 m
  • Bredde 30 m
  • Dekk 9
  • Passasjerer 725
  • Personalet 555
  • Suiter 365

Suiter

Veranda-suite

I Veranda-suitene er det to separate senger, som kan settes sammen til en dobbeltseng. Sengene har madrasser av høy kvalitet, som er spesiallaget. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra suitens puteutvalg. På badet i suiten finner du dusjkabinett og badekar, luksuriøse badeprodukter samt myke badekåper og tøfler. Suiten er utstyrt med garderobe, hårføner, sminkebord, skrivebord, kjøleskap og bar, sofagruppe, telefon, flatskjerm-TV og interaktivt mediebibliotek, gratis WiFi, USB-ladeporter for telefoner, paraply og safe. Gjestene i suiten blir betjent av sin egen butler. Den første dagen på cruiset feires med champagne.

På skipet tilbys Classic Veranda-, Superior Veranda-, Deluxe Veranda- og Premium Veranda-suiter. Forskjellen mellom disse suitene ligger i plasseringen. Classic Veranda- og Superior Veranda-suitene er plassert i skipets forreste og bakerste del. Deluxe Veranda-suitene er plassert på et populært sted midt på skipet. Premium Veranda-suitene er plassert på de øvre dekkene i skipets bakerste del.

Suitens størrelse inkludert balkong er cirka 33 m².

Medallion-suite

I Medallion-suiten er det to separate senger som kan kombineres til en dobbeltseng. Sengene er utstyrt med spesiallagde madrasser av høy kvalitet. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra suitens puteutvalg. På badet i suiten finner du dusjkabinett og badekar, luksuriøse badeprodukter samt myke badekåper og tøfler. Suiten er dessuten utstyrt med en garderobe, hårføner, sminkebord, skrivebord, sovesofa, telefon, to flatskjerm-TV-er, et interaktivt mediebibliotek, lydsystem, gratis WiFi, USB-ladeporter for telefoner, kjøleskap og bar, espressomaskin samt paraply. Gjestene i suiten har tilgang til gratis vaskeservice under hele cruiset. Suiten har også en møblert balkong. Gjestene i suiten blir betjent av sin egen butler. Den første dagen på cruiset feires med champagne, sjokolade og frukt, og det serveres daglig kanapeer i suiten.

På skipet tilbys Medallion- og Premium Medallion-suiter. Forskjellen mellom disse suitene ligger i plasseringen. Premium Medallion-suitene er plassert i akterenden av skipet.

Suitens størrelse med balkong er cirka 49 m².

Junior Grand-suite

I Junior Grand-suiten er det to separate senger som kan kombineres til en dobbeltseng. Sengene er utstyrt med spesiallagde madrasser av høy kvalitet. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra suitens puteutvalg. På badet i suiten finner du dusjkabinett og boblebad, luksuriøse badeprodukter samt myke badekåper og tøfler. Suiten er dessuten utstyrt med en garderobe, hårføner, sminkebord, skrivebord, sovesofa, telefon, to flatskjerm-TV-er, et interaktivt mediebibliotek, lydsystem, gratis WiFi, USB-ladeporter for telefoner, separat spiseområde, kjøleskap og bar, espressomaskin, paraply samt safe. Gjestene i suiten har tilgang til gratis vaskeservice under hele cruiset. Suiten har også en møblert balkong. Gjestene i suiten blir betjent av sin egen butler. Den første dagen på cruiset feires med champagne, sjokolade og frukt, og det serveres daglig kanapeer i suiten.

Suitens størrelse med balkong er cirka 54-58 m².

Silver-suite

I Silver-suiten er det to separate senger som kan kombineres til en dobbeltseng. Sengene er utstyrt med spesiallagde madrasser av høy kvalitet. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra suitens puteutvalg. På badet i suiten finner du dusjkabinett og boblebad, luksuriøse badeprodukter samt myke badekåper og tøfler. Suiten er dessuten utstyrt med en garderobe, hårføner, sminkebord, skrivebord, sovesofa, telefon, to flatskjerm-TV-er, et interaktivt mediebibliotek, lydsystem, gratis WiFi, USB-ladeporter for telefoner, separat spiseområde, kjøleskap og bar, espressomaskin, paraply samt safe. Gjestene i suiten har tilgang til gratis vaskeservice under hele cruiset. Suiten har også en møblert balkong. Gjestene i suiten blir betjent av sin egen butler. Den første dagen på cruiset feires med champagne, sjokolade og frukt. Det serveres daglig kanapeer i suiten, og gjestene i suiten har mulighet til å spise middag ved skipets offisersbord.

Suitens størrelse med balkong er cirka 63 m².

Signature-suite

I Signature-suiten er det to separate senger som kan kombineres til en dobbeltseng. Sengene er utstyrt med spesiallagde madrasser av høy kvalitet. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra suitens puteutvalg. På badet i suiten finner du dusjkabinett og boblebad, luksuriøse badeprodukter samt myke badekåper og tøfler. Suiten er dessuten utstyrt med en garderobe, hårføner, sminkebord, skrivebord, sovesofa, telefon, to flatskjerm-TV-er, et interaktivt mediebibliotek, lydsystem, gratis WiFi, USB-ladeporter for telefoner, separat spiseområde, kjøleskap og bar, espressomaskin, paraply samt safe. Gjestene i suiten har tilgang til gratis vaskeservice under hele cruiset. Suiten har også en møblert balkong. Gjestene i suiten blir betjent av sin egen butler. Den første dagen på cruiset feires med champagne, sjokolade og frukt. Det serveres daglig kanapeer i suiten, og gjestene i suiten har mulighet til å spise middag ved skipets offisersbord. Prisen for suiten inkluderer dessuten to timers gratis internasjonal telefontid med lugar-telefonen samt prioritet ved ombordstigning på skipet den første dagen.

Suitens størrelse med balkong er cirka 65 m².

Master-suite

I Master-suiten er det to separate senger som kan kombineres til en dobbeltseng. Sengene er utstyrt med spesiallagde madrasser av høy kvalitet. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra suitens puteutvalg. På badet i suiten finner du dusjkabinett og boblebad, luksuriøse badeprodukter samt myke badekåper og tøfler. Suiten er dessuten utstyrt med en garderobe, hårføner, sminkebord, skrivebord, sovesofa, telefon, to flatskjerm-TV-er, et interaktivt mediebibliotek, lydsystem, gratis WiFi, USB-ladeporter for telefoner, separat spiseområde, kjøleskap og bar, espressomaskin, paraply samt safe. Gjestene i suiten har tilgang til gratis vaskeservice under hele cruiset. Suiten har også en møblert balkong. Gjestene i suiten blir betjent av sin egen butler. Den første dagen på cruiset feires med champagne, sjokolade og frukt. Det serveres daglig kanapeer i suiten, og gjestene i suiten har mulighet til å spise middag ved skipets offisersbord. Prisen for suiten inkluderer dessuten en middag for to på La Dame-restauranten, to timers gratis internasjonal telefontid med lugar-telefonen samt prioritet ved ombordstigning på skipet den første dagen.

Suitens størrelse med balkong er cirka 67-77 m².

Grand-suite

I Grand-suiten tilbys to separate senger som kan kombineres til en dobbeltseng. Sengene er utstyrt med spesiallagde madrasser av høy kvalitet. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra suitens puteutvalg. På badet i suiten finner du dusjkabinett og boblebad, luksuriøse badeprodukter samt myke badekåper og tøfler. Suiten er dessuten utstyrt med en garderobe, hårføner, sminkebord, skrivebord, sovesofa, telefon, to flatskjerm-TV-er, et interaktivt mediebibliotek, lydsystem, gratis WiFi, USB-ladeporter for telefoner, separat spiseområde, kjøleskap og bar, espressomaskin, paraply samt safe. Gjestene i suiten har tilgang til gratis vaskeservice under hele cruiset. Suiten har også en møblert balkong. Gjestene i suiten blir betjent av sin egen butler. Den første dagen på cruiset feires med champagne, sjokolade og frukt. Det serveres daglig kanapeer i suiten, og gjestene i suiten har mulighet til å spise middag ved skipets offisersbord. Prisen for suiten inkluderer dessuten en middag for to på La Dame-restauranten, to timers gratis internasjonal telefontid med lugar-telefonen samt prioritet ved ombordstigning på skipet den første dagen.

Suitens størrelse med balkong er cirka 85 m².

Owner’s-suite

Owner’s-suite er en luksuriøs og romslig innkvartering med to separate senger som kan konverteres til en dobbeltseng. Sengene har spesiallagde madrasser av høy kvalitet. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra et utvalg i suiten. På badet i suiten finner du dusjkabinett og boblebad, luksuriøse badeprodukter samt myke badekåper og tøfler. Suiten er utstyrt med en garderobe, hårføner, sminkebord, skrivebord, sovesofa, telefon, to flatskjerm-TV-er og et interaktivt mediebibliotek, lydsystem, skrivebord, gratis WiFi, USB-ladeporter for telefoner, separat spiseområde, kjøleskap og bar, espressomaskin, paraply og safe. Suitens gjester har gratis vaskeservice under cruiset. Suiten har også en møblert balkong. Suitens gjester blir betjent av sin egen butler. Den første dagen på cruiset feires med champagne, sjokolade og frukt. Det serveres daglig kanapeer i suiten, og suitens gjester kan spise middag ved skipets offisersbord. Prisen for suiten inkluderer også middag for to på La Dame-restauranten, to timers gratis internasjonal telefontid med lugar-telefonen og prioritet ved ombordstigning på skipet den første dagen.

Suitens størrelse med balkong er cirka 98 m².

Otium-suite

I Otium-suiten finner du to separate senger som kan konverteres til en dobbeltseng. Sengene har skreddersydde madrasser av høy kvalitet. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra suitens puteutvalg. På badet i suiten vil du finne dusj og boblebad, luksuriøse badeprodukter samt myke badekåper og tøfler. Suiten har også et walk-in closet, hårføner, sminkespeil, skrivebord, sovesofa, telefon, to flatskjerm-TV-er og et interaktivt mediebibliotek, lydsystem, skrivebord, gratis WiFi, USB-ladeporter for telefoner, separat spiseområde, kjøleskap og bar, espressomaskin, paraply og safe. Gjestene i suiten har gratis vaskeservice under hele cruiset. Suiten har også sin egen møblerte balkong med boblebad. Gjestene i suiten blir betjent av sin egen butler. Krydstogets første dag feires med champagne, sjokolade og frukt. Det serveres daglig kanapeer i suiten, og gjestene i suiten kan spise middag ved skipets besetningsbord. Prisen for suiten inkluderer også middag for to på La Dame-restauranten, to timers gratis internasjonal telefontid med lugar-telefonen og prioritet ved ombordstigning på skipet den første dagen.

Suitens størrelse med balkong er ca. 123 m².

Galleri

Kampanjer