CruiseAway stenger tirsdag 23. juli kl. 14.00.

SIlver Origin

Finn cruise

Silver Origin er bygget eksklusivt for cruise til Galápagosøyene. Den elegante utforskningsbåten tar hensyn til viktigheten av å beskytte den unike naturen på Galápagosøyene. Derfor bruker ikke Silver Origin anker når skipet stopper, og skipet er helt fritt for plast. Alle passasjerer får en metallvannflaske, slik at bruk av plastflasker unngås. Suiterne har også sitt eget vannfiltreringssystem som omdanner sjøvann til drikkevann.

Selv om Silver Origin primært er et ekspedisjonsskip, glemmes ikke den karakteristiske luksusen som Silversea er kjent for på cruise til Galápagosøyene. Skipet er det eneste som seiler til Galápagosøyene hvor alle kunder har tilgang til en butler. I tillegg er alle lugarer på skipet elegante suiter, og hver suite har sin egen balkong.

Mat og drikke

Silver Origin har to restauranter, The Restaurant og The Grill. The Restaurant er skipets hovedrestaurant hvor det serveres frokost og middag. På restauranten kan man nyte autentiske ecuadorianske matopplevelser og fantastisk utsikt. Det arrangeres også seminarer på skipet hvor passasjerene kan lære hemmelighetene bak disse lokale oppskriftene. The Grill tilbyr deilige lunsjretter på dagen og middager med konseptet Hot Rocks om kvelden. Det er sitteplasser både innendørs og utendørs.

Aktiviteter

På hvert cruise er det alltid et erfarent team av lokale guider med, hvis oppgave det er å introdusere passasjerene til Galápagosøyenes natur grundig. For dette formålet har skipet også åtte zodiak-båter samt Basecamp-området, som er designet for forberedelse av zodiak-utflukter. I området finner du blant annet en enorm interaktiv vegg som lar deg lære Galápagos å kjenne. Basecamp er forbundet med marinaen, som finnes på skipets akter, hvor zodiak-utfluktene begynner.

Velvære og sport

Når du har behov for fred og avslapning etter en aktiv dag, kan du skjemme bort deg selv i skipets spa-avdeling og skjønnhetssalong. I spa-avdelingen tilbys et bredt utvalg av ulike behandlinger fra massasje til ansiktsbehandlinger. I skjønnhetssalongen kan du stelle deg selv fra topp til tå – bokstavelig talt. Du kan prøve en ny frisyre og få styr på tåneglene samtidig. Skipets treningssenter er utstyrt med moderne utstyr som alle passasjerer kan benytte seg av gratis.

Les mer om måltider, aktiviteter og service ombord! Les her!

Tekniske data

 • Byggeår 2020
 • Renovert
 • Bruttotonnasje 5 800 t
 • Lengde 100 m
 • Bredde 15 m
 • Dekk 6
 • Passasjerer 100
 • Personalet 90
 • Suiter 51

Høydepunkter

 • Basecamp

  Basecamp er, som navnet antyder, en base hvor man forbereder seg til zodiac-utflukter og utforsker den unike naturen på Galápagosøyene. Det er enkelt å komme til zodiac-båtene fra Basecamp, som avgår fra marinaen på baksiden av skipet.

 • Explorer Lounge

  Explorer Lounge er designet slik at du kan nyte fantastisk utsikt samtidig som du slapper av og nyter din favorittcocktail, mens det spilles live musikk i bakgrunnen. Uteskorsteinen er det perfekte samlingspunktet når kvelden faller på.

Tjenster

 • Restauranter 2
 • Barer 3
 • Bibliotek
 • Treningsstudio
 • Spa
 • Jacuzzi 2
 • WiFi
 • 24t romservice
 • Suiter med tilkoblet dør eller "connecting-rom"
 • Nettspenning 110/220 v

Suiter

Classic Veranda-suite

Classic Veranda-suiten har to separate senger som kan settes sammen til en dobbeltseng. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra suitens puteutvalg. På badet i suiten finner du dusj, miljøvennlige badeprodukter samt plysj baderomsmatter og tøfler. Suiten er også utstyrt med blant annet et klesskap, hårføner, skrivebord, telefon, flatskjerm-TV og interaktivt mediebibliotek, ubegrenset WiFi, USB-ladepunkter for telefoner, safe og eget vannfiltreringssystem. Det er også en vanntett ryggsekk, regnjakke og en metallvannflaske i suiten. Suitens gjester betjenes av sin egen butler. Suiten har også en privat balkong.

Suitens størrelse inkludert balkongen er ca. 30 m².

Superior Veranda-suite

Superior Veranda-suiten har to separate senger som kan settes sammen til en dobbeltseng. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra suitens puteutvalg. På badet i suiten finner du dusj, miljøvennlige badeprodukter samt plysj baderomsmatter og tøfler. Suiten er også utstyrt med blant annet et klesskap, hårføner, skrivebord, sofagruppe, telefon, flatskjerm-TV og interaktivt mediebibliotek, ubegrenset WiFi, USB-ladepunkter for telefoner, kjøleskap og minibar, safe samt eget vannfiltreringssystem. Det er også en vanntett ryggsekk, regnjakke og en metallvannflaske i suiten. Suitens gjester betjenes av sin egen butler. Suiten har også sin egen Horizon Balcony-balkong.

Suitens størrelse inkludert balkongen er ca. 30 m².

Deluxe Veranda-suite

Deluxe Veranda-suiten har to separate senger som kan settes sammen til en dobbeltseng. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra suitens puteutvalg. På badet i suiten finner du dusj, miljøvennlige badeprodukter samt plysj baderomsmatter og tøfler. Suiten er også utstyrt med blant annet et klesskap, hårføner, skrivebord, sofagruppe, telefon, flatskjerm-TV og interaktivt mediebibliotek, ubegrenset WiFi, USB-ladepunkter for telefoner, kjøleskap og minibar, safe samt eget vannfiltreringssystem. Det er også en vanntett ryggsekk, regnjakke og en metallvannflaske i suiten. Suitens gjester betjenes av sin egen butler. Suiten har også sin egen Horizon Balcony-balkong.

Suitens størrelse inkludert balkongen er ca. 31 m².

Medallion-suite

Medallion-suiten har to separate senger som kan settes sammen til en dobbeltseng. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra suitens puteutvalg. På badet i suiten finner du dusj, miljøvennlige badeprodukter samt plysj badekåper og tøfler. Suiten er også utstyrt med blant annet et klesskap, hårføner, skrivebord, sofagruppe, telefon, flatskjerm-TV og interaktivt mediebibliotek, premium lydsystem, ubegrenset WiFi, USB-ladepunkter for telefoner, kjøleskap og minibar, premium kaffebar, safe samt eget vannfiltreringssystem. Det er også kikkerter, en vanntett ryggsekk, regnjakke og en metallvannflaske i suiten. Suitens gjester kan også benytte gratis vaskeritjenester under hele cruiset (maksimalt 3 klesplagg per person per dag). Suitens gjester betjenes av sin egen butler. Suiten har også sin egen Horizon Balcony-balkong. På den første dagen av cruiset venter det musserende vin, sjokolade og frukt i suiten.

Suitens størrelse inkludert balkongen er ca. 33 m².

Silver-suite

Silver-suiten har to separate senger som kan settes sammen til en dobbeltseng. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra suitens puteutvalg. På badet i suiten finner du både dusj og jacuzzi, miljøvennlige badeprodukter samt plysj badekåper og tøfler. Suiten er også utstyrt med blant annet et klesskap, toalett med speil, hårføner, skrivebord, sofagruppe, telefon, to flatskjerm-TV-er og interaktivt mediebibliotek, premium lydsystem, ubegrenset WiFi, USB-ladepunkter for telefoner, kjøleskap og minibar, premium kaffebar, safe samt eget vannfiltreringssystem. Det er også en vanntett ryggsekk, regnjakke og en metallvannflaske i suiten. Suitens gjester betjenes av sin egen butler. Suiten har også sin egen balkong. På den første dagen av cruiset venter det musserende vin, sjokolade og frukt i suiten.

Suitens størrelse inkludert balkongen er ca. 50 m².

Royal-suite

Royal-suiten har to separate senger som kan settes sammen til en dobbeltseng. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra suitens puteutvalg. På badet i suiten finner du både dusj og jacuzzi, miljøvennlige badeprodukter samt plysj badekåper og tøfler. Suiten er også utstyrt med blant annet et klesskap, toalett med speil, hårføner, skrivebord, sofagruppe, telefon, to flatskjerm-TV-er og interaktivt mediebibliotek, premium lydsystem, ubegrenset WiFi, USB-ladepunkter for telefoner, kjøleskap og minibar, premium kaffebar, safe samt eget vannfiltreringssystem. Det er også kikkerter, en vanntett ryggsekk, regnjakke og en metallvannflaske i suiten. Suitens gjester kan også benytte gratis vaskeritjenester under hele cruiset (maksimalt 3 klesplagg per person per dag). Suitens gjester betjenes av sin egen butler. Suiten har også sin egen møblerte balkong. På den første dagen av cruiset venter det musserende vin, sjokolade og frukt i suiten.

Suiten inkludert balkongen er cirka 83 m² stor.

Grand-suite

Grand-suiten har to separate senger som kan settes sammen til en dobbeltseng. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra suitens puteutvalg. På badet i suiten finner du både dusj og jacuzzi, miljøvennlige badeprodukter samt plysj badekåper og tøfler. Suiten er også utstyrt med blant annet et klesskap, toalett med speil, hårføner, skrivebord, sofagruppe, telefon, to flatskjerm-TV-er og interaktivt mediebibliotek, premium lydsystem, ubegrenset WiFi, USB-ladepunkter for telefoner, separat spiseområde, kjøleskap og minibar, premium kaffebar, safe samt eget vannfiltreringssystem. Det er også kikkerter, en vanntett ryggsekk, regnjakke og en metallvannflaske i suiten. Suitens gjester kan også benytte gratis vaskeritjenester under hele cruiset (maksimalt 3 klesplagg per person per dag). Suitens gjester betjenes av sin egen butler. Suiten har også sin egen møblerte balkong. På den første dagen av cruiset venter det musserende vin, sjokolade og frukt i suiten.

Suitens størrelse inkludert balkongen er cirka 95 m².

Owner’s-suite

Owner’s-suiten har to separate senger som kan settes sammen til en dobbeltseng. For å sikre den beste søvnkvaliteten kan du velge din egen pute fra suitens puteutvalg. På badet i suiten finner du både dusj og jacuzzi, miljøvennlige badeprodukter samt plysj badekåper og tøfler. Suiten er også utstyrt med blant annet et klesskap, toalett med speil, hårføner, skrivebord, sofagruppe, telefon, to flatskjerm-TV-er og interaktivt mediebibliotek, premium lydsystem, ubegrenset WiFi, USB-ladepunkter for telefoner, separat spiseområde, kjøleskap og minibar, premium kaffebar, safe samt eget vannfiltreringssystem. Det er også kikkerter, en vanntett ryggsekk, regnjakke og en metallvannflaske i suiten. Suitens gjester kan også benytte gratis vaskeritjenester under hele cruiset (maksimalt 3 klesplagg per person per dag). Suitens gjester betjenes av sin egen butler. Suiten har også sin egen møblerte balkong. På den første dagen av cruiset venter det musserende vin, sjokolade og frukt i suiten.

Suitens størrelse inkludert balkongen er cirka 160 m².

Galleri

Kampanjer