14.2.2024

Kjærligheten blomstrer på havet

Finn cruise

Utsikt over horisonten, de vakreste solnedgangene og stjernehimmelen over åpent hav. God mat, luksus og velvære. Ro, avslapning og en tom kalender uten møter, avtaler og plikter. Bare dere to. Et cruise er den perfekte rammen for å la kjærligheten blomstre og feire hverandre.

Enten det er en bryllupsreise, feiring av en rund bryllupsdag eller «bare» en romantisk ferie for dere to, vil dere finne på et cruise de beste rammene for å feire kjærligheten. I tillegg til herlige og avslappende dager til sjøs, må dere selvfølgelig også gå i land og oppleve mange forskjellige destinasjoner underveis.

Romantikk til sjøs!

CruiseAway gir dere her fem av våre beste tips for de mest romantiske cruise:

Et cruise er en fantastisk måte å besøke flere destinasjoner på én reise – samtidig som dere kan tilbringe tid på det mest romantiske av alle steder – havet!

1. Øyhopping på paradisøyene i det sørlige Karibia

Oransje og rosa solnedganger, turkist hav og hvite sandstrender – hva kan være en mer perfekt destinasjon for en romantisk ferie enn paradisøyene i det sørlige Karibia? St. Lucia, «ABC-øyene» Aruba, Bonaire og Curaçao, Martinique… Listen er lang og herlig, og siden disse eksotiske og vakre øyene har hver sin atmosfære og stil, er et cruise et opplagt valg for å utforske og oppleve flere øyer på én og samme ferie. Øyhopping er enkelt på et cruise, fordi hotellrommet ditt og alle skipets fasiliteter flytter med fra destinasjon til destinasjon. Dette gir dere muligheten til å bruke tiden effektivt på å utforske fantastiske steder.

Mange rederier seiler i det sørlige Karibia, så mulighetene er mange. Hvis du leter etter den ultimate og romantiske opplevelsen, seiler SeaDream Yacht Clubs yacht i det sørlige Karibia om vinteren, og hver morgen våkner du opp på en ny øy. SeaDreams små og vakre yachter har en intim atmosfære med plass til bare litt over 100 passasjerer. På grunn av størrelsen deres kan yachtene stoppe ved små og eksotiske øyer og destinasjoner som du sannsynligvis aldri ville ha besøkt ellers.

TIPS: Har du drømt om å sove under stjernene? Rederiet SeaDream tilbyr brudepar små overraskelser, som muligheten til å tilbringe natten på dekket av yachten.

2. Romantiske Hawaii

Hawaii.
Smak på navnet!
Det blir ikke mer romantisk enn det, ikke sant?
Få steder i verden har vært bedre til å markedsføre seg som destinasjonen for den ultimate kjærlighetsreisen, og for mange som planlegger bryllupsreisen sin, har den tropiske øygruppen i Stillehavet derfor også blitt en drømmedestinasjon. Og det forstår vi godt! Øygruppen, som ble dannet for millioner av år siden ved undersjøiske vulkanutbrudd, tilbyr unik natur, sol og varme, avslappet atmosfære, strandliv, surfing og vakre solnedganger – kombinert med hovedstaden Honolulus storbyatmosfære.

På øyene er det så mye å se og oppleve at en tur til Hawaii ikke bare skal fokusere på én av øyene. En romantisk cruiseferie er derfor en perfekt måte å oppleve Hawaii på. For eksempel seiler Norwegian Cruise Line, kjent for sine uformelle og avslappede cruise, rundt hele øygruppen, noe som gir deg muligheten til å utforske mange av øystatens vakre steder. På cruiset kan dere også beundre Hawaiis fantastiske landskap fra sjøsiden, der dere fra skipet kan se både store vulkaner, lange hvite sandstrender og den eviggrønne naturen i nasjonalparkene. Å se den oransje solnedgangen over Hawaii fra balkongen deres er en uforglemmelig opplevelse.

TIPS: Norwegian Cruise Lines avreisehavn og ankomsthavn for cruise i Hawaii er alltid Honolulu. Det er enkelt å kombinere med et par netter i byen eller et lengre opphold på Hawaii.

3. Romantikk i Middelhavet

Hvis dere ikke har flere uker til bryllupsreisen deres, kan det være praktisk med et reisemål litt nærmere. Middelhavet byr på mange destinasjoner som er populære både blant nygifte og andre som søker en romantisk ferie, og det med god grunn. Dere kan også skape en unik bryllupsreise ved å kombinere flere destinasjoner på samme reise. Hva med for eksempel en reise fra Roma til Sicilia, eller en kombinasjon av Venezia og Kotor i Montenegro eller Zadar i Kroatia?

Celebrity Cruises seiler til mange av disse destinasjonene, inkludert Italia, Hellas, Kroatia og Spania. Rederiets nye skip, Celebrity Edge, Celebrity Apex, Celebrity Beyond og Celebrity Ascent, er elegante cruisebåter med en atmosfære som passer perfekt for nygifte og alle andre par som er glade i hverandre.

TIPS: I tillegg til 7-netters cruise tilbyr Celebrity Cruises også lengre cruise i Middelhavet om sommeren. Sjekk ut deres cruise!

 

 

4. Seychellene – et paradis for nygifte

Skal det være ekstra eksotisk og romantisk? Da kan drømmereisemålet for bryllupsreisen deres være paradisøyene Seychellene. Øygruppen er en opplagt destinasjon både om sommeren og om vinteren takket være det varme klimaet. Her er det storslått natur med både regnskog og noen av verdens vakreste strender – og et hav fylt med fisk i alle farger.

Det franske rederiet Ponants luksuriøse ekspedisjonsskip seiler blant annet til Seychellene. De vakre yachtene har plass til bare knapt 200 passasjerer, og om bord er det et vannsportsenter som tilbyr aktiviteter som kajakkpadling, vannski, fiske og snorkling. Dere kan også beundre det marine livet gjennom de store vinduene i Blue Eye Lounge, som ligger under vannoverflaten.

TIPS: Kombiner bryllupscruiset deres med et hotellopphold. Kontakt oss for mer informasjon.

5. Romantikk på seilskip

Ønsker dere både eventyrlige opplevelser og en avslappet atmosfære under deres bryllupsreise? Rederiet Star Clippers tilbyr unike cruise mellom små øyer i Karibia eller Middelhavet med deres store seilskip. Et romantisk cruise på et seilskip er det perfekte valget for nygifte – dere kan nyte atmosfæren fra fortiden, men med moderne bekvemmeligheter.

Under et cruise med Star Clippers i Karibia får dere muligheten til å oppleve mangfoldigheten og skjønnheten på de karibiske øyene på en unik måte. Med stopp ved en rekke ulike destinasjoner, fra velkjente paradisstrender til mer avsidesliggende og eksotiske steder, har dere muligheten til å utforske både naturen og kulturen på disse øyene.

Man velger et cruise med Star Clippers seilskip primært for å slappe av. Skipene er designet for å tilby en intim og avslappet atmosfære om bord – følelsen er nesten som å være på en privat yacht. Dere kan slappe av på soldekket, mens dere nyter den friske havluften og de spektakulære utsiktene, eller hvorfor ikke prøve å klatre opp i masten for å få en fantastisk panoramautsikt over havet og øyene?

Mens dere seiler mellom øyene, kan dere også delta i ulike aktiviteter og utflukter som tilbys om bord og på land. Fra snorkling i krystallklart vann til å utforske historiske steder og fargerike markeder. Det er noe for enhver smak og interesse.

CruiseAway hjelper dere med å finne det riktige!

I CruiseAways sortiment finnes det mer enn 20 velkjente krydstogtrederier, med over 25.000 cruise rundt om i verden – inkludert Karibia, Middelhavet, Asia, Stillehavet, De forente arabiske emirater, Nordeuropa, Nord-Amerika, Australia og New Zealand. Hos oss får dere ikke bare ekspertservice, men også SAS EuroBonus Ekstrapoeng på alle cruise. Vi hjelper dere gjerne med å finne det perfekte bryllupsreisecruiset for deg og din partner.

Velkommen om bord!

Forrige artikkel

18.1.2024

Hva skal du ha med av klær? Få gode råd her!

Pakk riktig antrekk for cruise! Her gir vi deg CruiseAway's beste tips og anbefalinger til kleslisten.

Les mer : Hva skal du ha med av klær? Få gode råd her!

Neste artikkel

2.3.2024

Slik er et cruise i Alaska – Antti fra Cruiseaway deler tips fra cruiset sitt

Antti fra CruiseAway var på sitt første Alaska-cruise i sommer, og han elsket det så mye at han ville dele sine tips til planlegging av et Alaska-cruise på CruiseAways blogg

Les mer : Slik er et cruise i Alaska – Antti fra Cruiseaway deler tips fra cruiset sitt