29.10.2023

Verdens største skip bygges i Åbo (Turku).

Finn cruise

Bak kulissene: CruiseAway besøker verftet

 

Hilsener fra verftet i Åbo (Turku)! CruiseAways team fikk en enestående mulighet til å besøke byggeplassen for verdens største cruiseskip og oppleve det på nært hold – dette er virkelig noe å glede seg til! Icon of the Seas, som er under konstruksjon på Meyer Turku-verftet, er en ekte manifestasjon av finsk ekspertise og innovasjon; skipet er imponerende 365 meter langt og 65 meter bredt! Når det er ferdig, vil skipet ha verdens største havvannspark, flere gågater og «nabolag» samt syv svømmebassenger. Det er utrolig at en slik gigantisk konstruksjon bygges akkurat i Finland! Og enda mer utrolig at dette store skipet kan seile under Storebæltsbroen på sin første tur, som skal føre skipet over Atlanterhavet.

Royal Caribbeans nye flaggskip-prosjekt nærmer seg fullføringen. Det enorme skipet er allerede 90% ferdig, selv om det kanskje ikke ser slik ut på bildene. Skipets indre blir imidlertid raskt ferdigstilt, og Icon of the Seas har allerede vært på en ukes lang testseilas i Østersjøen. Mot slutten av året vil Icon of the Seas seile til Miami og starte sine cruise i Karibien i januar 2024.

Bak kulissene
CruiseAways Antti og Petri delte noen av sine favorittbilder fra turen. Se høydepunktene fra omvisningen nedenfor!

 

Antti og Petri nøt besøket på Meyer Turku-verftet.

 

Skipets strukturer er allerede ferdige, men overflatebehandlingen pågår fortsatt.

 

Våre gjester som har reist med Royal Caribbeans skip i Oasis-klassen, vil være kjent med AquaTheatre og de imponerende vannakrobatikkshowene. På Icon of the Seas har AquaTheater blitt til AquaDome!

 

Det ble gitt en visuell presentasjon av mange elementer i innredningen – og det er mye å glede seg til!

 

I skipets lugarer var det ennå ingen senger, men overflatene skinte av nyhetens glans.

 

Verdens største badeland bygges på skipet.

 

Skipets gågate tar form.

 

Utenfra ser skipet allerede nesten ferdig ut.

 

Er du interessert?

Cruisene med Icon of the Seas kan allerede bestilles nå, og salget er allerede i full gang. Bestill cruiset ditt enkelt på vår hjemmeside, eller kontakt oss via e-post, telefon eller chat. Du finner mer informasjon om skipet på vår hjemmeside.

Forrige artikkel

9.6.2022

Smak på hele verden om bord

På et cruise seiles du ikke bare rundt fra havn til havn og opplever nye spennende destinasjoner, du får også muligheten til å gå på en kulinarisk reise verden rundt mens du er om bord.

Les mer : Smak på hele verden om bord

Neste artikkel

18.1.2024

Slik pakker du for din cruiseferie

CruiseAway gir deg her den ultimate pakkelisten med gode råd om hva som bør være med i kofferten.

Les mer : Slik pakker du for din cruiseferie